Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog selfija

Ellu Dvornik napali zbog ove fotografije, hejterima usta začepila Andrea Andrassy

Ella Dvornik
Foto: Facebook/Ella Dvornik
1/2
31.12.2017.
u 19:12

Novopečena majka objavila je fotografiju bez šminke, no to se nije svidjelo jednoj majci koja tvrdi kako se uvijek stigne našminkati

Ella Dvornik ponovno je izazvala pomutnju na Instagramu i to jednim najobičnijim selfijem.

Mlada majka objavila je, naime, fotografiju na kojoj je bez šminke te se zahvalila ljudima koje promoviraju prirodni izgled.

– Mislim da su prirodni look ispromovirali ljudi koji nemaju vremena za šminkanje, i ja sam im jako zahvalna na tome. Nastavite tako! Nitko nema vremena za to – napisala je Ella no njezina objava brzo je izazvala pravu svađu među komentatorima u koju se uključila i blogerica Andrea Andrassy.

Naime, jedna je majka zamjerila Elli što svoj prirodni izgled opravdava nedostatkom vremena.

– Ja imam tri dječaka i još mnogo drugih obaveza pa opet stignem biti tip-top. Uspjeh je u dobroj organizaciji... To što si se ulijenila ne opravdavaj nedostatkom vremena – napisala joj je jedna pratiteljica no u priču se tada uplela Andrea Andrassy.

On je toj 'dotjeranoj majci' odgovorila u svom stilu.

– Gospođa na većini slika izgleda kao loše složena musaka – te je Elli poručila kako su 'bolje od toga, ali ne dopušta da je kritizira musaka".

Ella Dvornik
1/9

Komentara 33

DO
dommar36
19:52 31.12.2017.

Zašto bi netko bio hejter ako ima svoje mišljenje? Prestanite trovati narod sa tim američkim spikama..slavni i poznati... Wtf... Tko je ona?? Kćer od nekoga tko je bio recimo netko i nešto... I???

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
21:19 31.12.2017.

Tko ovog parazita i nakazu stalno forsira?To mi nije jasno.

DU
Deleted user
21:03 31.12.2017.

Ne mrzim Elu. Ali zašto mislite da bi ljude trebalo zanimati što je ona danas jela, obukla ili rekla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije