Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Fahriye

Ona je ukrala srce zgodnom turskom glumcu i sada je osvojila laskavu titulu

Foto: Instagram
1/6
28.12.2017.
u 18:41

Fahriye Evcen, suprugu glumca Buraka Özçivita u Turskoj su proglasili najsretnijom ženom

Tursku glumicu Fahriye Evcen proglasili su najsretnijom ženom u Turskoj.

Čitatelji jednog portala u Turskoj dodijelili su joj ovu laskavu titulu i dodali kako ju je suprug, također poznati glumac, Burak Özçivit učinio najsretnijom ženom, a to je potvrdila i sama Fahriye.

- Sretan sam jer sam zdrava i stojim čvrsto s obje noge na zemlji. Zadovoljstvo mi pružaju sitnice poput slobodnog dana provedenog s voljenim osobama. Naravno da sam sretna uz čovjeka kojega volim najviše na svijetu. Sreća se ne može kupiti novcem - izjavila je lijepa glumica.

Fahriye i Burak, kojeg su naše gledateljice zavoljele zahvaljujući ulozi Bali-bega, vjenčali su se ovog ljeta u vili Salit Halim u Istanbulu. Prije toga su bili tri godine u vezi, a medeni mjesec su proveli na Maldivima. Fahriye je veliki oslonac suprugu, pogotovo zadnjih mjesec dana kada su i Burak i njegov otac imali zdravstvenih problema. 

1/16

Komentara 1

MU
mulag
20:47 28.12.2017.

pljuga ko i svaka druga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije