Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ružmarin'

Poslušajte duet Miroslava Škore i Vladimira Kočiša Zeca

vladmiri i miroslav
Foto: PR FOTO
1/3
11.09.2014.
u 12:35

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro odlučili su udružiti snage u prekrasnoj ljubavnoj pjesmi 'Ružmarin'

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro odlučili su udružiti snage u prekrasnoj ljubavnoj pjesmi "Ružmarin".

Bivši gitarist Novih fosila napisao je glazbu za pjesmu Ružmarin, a autor teksta je Leonard Baksa Čeči. Isti autorski dvojac napisao je i prošlogodišnji veliki hit "A onda dođe ljubav" s kojim je Vladimir Kočiš Zec desetak tjedana proveo na IHG Top 40 listi.

Aranžman pjesme "Ružmarin" djelo je Ivice Murata, gitarista Miroslava Škore, a produkciju potpisuje Dragutin Smokrović Smokva.

– Pjesma "Ružmarin" nastala je prije nekoliko godina i bila je zamišljena u ponešto drugačijem aranžmanu, međutim, smatrao sam da bi u tamburaškoj, pop-izvedbi bila nekako pristupačnija – rekao je Vladimir Kočiš Zec, a onda se osvrnuo i na suradnju s Miroslavom Škorom: – Njega izuzetno cijenim kao interpretatora takve vrste glazbe i nije bilo dileme za odabir pjevača s kojim bih se pojavio u duetu. Miroslavu se pjesma svidjela i u aranžmanu Ivice Murata te pod producentskom palicom Dragutina Smokrovića Smokve završili smo snimku koju ovih dana počinjemo promovirati. Ovih dana završava se i montaža videospota čija se premijera očekuje krajem rujna. Iskreno se nadamo da će publika lijepo prihvatiti ovu neobičnu suradnju. Moram priznati da je s Miroslavom bilo lijepo surađivati. Koristim priliku da zahvalim i čitavoj ekipi koja je pridonijela nastanku ove pjesme – zaključio je Zec.

>>Vladimir Kočiš Zec vjenčat će se treći put!

>>Kanuom po Mrežnici na vjenčanje: Oženio se i Vladimir Kočiš Zec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije