Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Konačno otkriven razlog zašto je Carrie završila s Facom, a ne s Aidanom

Foto: PA/Pixsell
1/3
18.09.2017.
u 11:55

Autorica knjige po kojoj je nastala omiljena serija Candace Bushnell kaže kako je njena mama zaslužna što je Carrie završila u braku s Facom.

Obožavateljice serije "Seks i grad" podijeljene su u dvije skupine. Jedna skupina je navijala da Carrie završi s Facom, a druga skupina je htjele vidjeti Carrie u Aidanovom zagrljaju.

Autorica knjige po kojoj je serija i nastala, Candace Bushnell otkrila je konačno zašto je Carrie Bradshaw u seriji završila s Facom (Chris Noth), a ne s Aidanom (John Corbett).

- Moja mama je oduvijek smatrala kako Aidan nije idealan čovjek za Carrie. Iako je Faca slomio srce Carrie mojoj mami nije bilo jasno što Carrie radi s Aidanom. Osjećala sam dužnost prema mami i smislila sam takav kraj u kojem Carrie ipak završi u braku s čovjekom koji joj je slomio srce - ispričala je Candace. 

 

Komentara 2

MK
marcel.kocan
18:57 18.09.2017.

Sad konačno mogu mirno spavat kad sam ovo saznao...

Avatar Papatest
Papatest
14:07 18.09.2017.

A i taj se je usrećio s gaborom paučjih nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije