Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Kolar:

'Odbijam vjerovati da se oni koji su prije lovili mamute danas boje omanjih ženica'

Barbara Kolar
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/4
09.12.2018.
u 07:00

Barbaru Kolar tenutačno gledamo u emisiji "Kod nas doma", a ispričala je kako se nosi s ranojutarnjim kreativnim ludilom te što joj najviše diže tlak.

Omiljeno televizijsko lice i radijski glas Barbare Kolar stalno iznenađuje britkošću i komentarima koji su uvijek na mjestu. Trenutačno je gledamo u emisiji "Kod nas doma", a ispričala je kako se nosi s ranojutarnjim kreativnim ludilom te što joj najviše diže tlak.

Kako se pripremate za emisiju "Kod nas doma"?
Pročitam materijale koje su mi pripremile urednice i aktiviram opciju "radoznalo i vedro".

Kakve teme najviše volite obrađivati?
Veselim se upravo raznolikosti - od neopterećujuće zabave do angažiranih sadržaja koji ponekad dovedu i do konkretnih promjena, kao primjerice nedavno kad smo govorili o posvajanju.

Volite li improvizirati?
Da. Ali kvalitetna improvizacija uvijek počiva na dobroj pripremi.

Kako na radiju, u doba dok drugi tek piju jutarnju kavu, uspijevate biti tako pozitivni?
Možda je u pitanju profesionalna, a možda karakterna deformacija. No otkako radim od 9 kao sav normalan svijet, shvaćam da je ranojutarnje kreativno ludilo dosta teško oživjeti u drugim terminima.

Za razliku od drugih voditeljica, znate iznenaditi i fotografijama bez šminke i filtara. Odakle dolazi takvo samopouzdanje?
Dvojbeno je je li riječ o samopouzdanju ili vizualnom ekvivalentu onoj "što na umu..." A činjenica je da se dobri trenuci, srećom, ne događaju samo kad ste dotjerani.

Imate li neke posebne "beauty" navike?
Ne. Pranje, mazanje, mirisanje i tako u krug.

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Kakvi ste bili kao dijete i u tinejdžerskim godinama?
Brbljava, vesela, čupava i zainteresirana za milijun različitih stvari.

Što vas veseli?
Sunce, more, putovanja, druženje, moja četveronožna ljubimica, fina hrana, prava pjesma u pravom trenutku, plesanje kao da me nitko ne vidi. 

Što vam najviše diže tlak i kako se s time nosite?
Svi oblici nepristojnosti, od oduzimanja prednosti na raskrižjima preko neodvajanja otpada do onih koji ne čiste za svojim psima. Eliminacija stresa u prometu redovito uključuje uporabu riječi koje me nije mama naučila. 

Što ste zadnje pročitali?
Recept za prekrasan kolač koji će obogatiti moj standardni božićni repertoar.

Jako ste uspješni u svom poslu. Mislite li da to plaši muškarce, boje li se prići vam?
Odbijam vjerovati da je evolucija baš toliko zabrljala da se oni koji su nekad lovili mamute danas boje omanjih ženica. Iz bilo kojeg razloga. 

Što vas je potaknulo da pokrenete blog Spoonful of life koji je naišao na jako dobre reakcije?
Pokušaj da budem u dosluhu s vremenom i usput se natjeram češće raditi nešto čemu se veselim. Planirala sam i tijekom kreativnog procesa kuhanja i fotografiranja uspavati "control freaka" te se izliječiti od perfekcionizma, ali u tom dijelu nisam baš napredovala.

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 34

ZH
Zlatousti Hrvat
09:41 09.12.2018.

Mamut je bio manje strašan od omanje ženice. Mamuta si mogao gađati ciglom, a ako na omanju ženicu povisiš glas, ostaneš bez pola pećine i pola krznenog ogrtača.

NA
naslipo
08:19 09.12.2018.

Odbijam vjerovati da je evolucija baš toliko zabrljala da one koje su nekada šutile, laju bez prestanka. Iz bilo kojeg razloga

MU
mulag
07:51 09.12.2018.

zenice su zaštićene ,, cijeli zivot nema ništa, a onda odjedanput ima sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije