Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni reprezentativac

Novopečeni tata Dominik Livaković slavi rođendan: Helena mu na dirljiv način čestitala

Helena i Dominik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/25
10.01.2024.
u 13:45

Dominik Livaković proslavio je svoj 29. rođendan, a supruga Helena čestitala mu je na dirljiv način.

Nogometni reprezentativac 29-godišnji Dominik Livaković i njegova supruga Helena Livaković 6. siječnja postali su roditelji malenog sinčića kojemu još uvijek nisu otkrili ime. Hrvatska Meghan Markle, kako su je svojedobno prozvali domaći mediji na društvenoj mreži Instagram čestitala je rođendan svom voljenom suprugu. - Tata, sretan rođendan - napisala je brineta i dodala emotikon bijelog srca. Na fotografiji je ruka njihova malenog sinčića kako drži Heleninu ruku, a Dominik drži njihove dvije. 

Prošlog je tjedna mnoge iznenadila vijest da su vratar hrvatske nogometne reprezentacije i njegova supruga postali roditelji, a trudnoću su uspjeli vješto sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije znao da je atraktivna Zagrepčanka u drugom stanju. 
Podsjetimo, zadarski nogometni dragulj, vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije i magistra Tekstilno-tehnološkog fakulteta 29-godišnja Helena Matić izgovorili su sudbonosno 'da' u njegovu rodnom gradu. U bračnu luku uplovili su pred obitelj i brojne poznate prijatelje i kolege nogometaše. Nogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017., a 2021. je Dominik skupio hrabrost i kleknuo pred lijepu Helenu.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja - kazala je Helena za časopis Story

Dominik je iznimno ponosan i sretan što se Helena u potpunosti prilagođava njegovu životnom stilu. - U životu nogometaša ne postoje radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - objasnio je Dominik kojeg mnogi opisuju kao poniznog i mirnog mladića. Inače, tamnokosa ljepotica u slobodno se vrijeme bavila umjetničkim klizanjem te i dalje njeguje ženstven i nenametljiv stil odijevanja, što su na društvenim mrežama prepoznale ljubiteljice mode koje joj nerijetko udijele kompliment na račun modnih kombinacija.

 

Helena i Dominik
1/3

 

- Voljela bih imati vlastiti modni brend. Vidjet ćemo kako će se neke stvari u životu posložiti. To je ozbiljan posao kojem se treba kvalitetno posvetiti, a pokrenuti brend više je od hobija - istaknula je. Iako je mladi reprezentativac Livaković završio diplomaciju i međunarodne odnose te bi se time volio jednog dana baviti, ipak će te planove zasad staviti na čekanje. S obzirom na to da trenutačno niže uspjehe na sportskom terenu, pred njim je desetljeće sjajne igre, a na putu prema nogometnoj eliti svakim će ga danom bodriti nacija, obitelj, supruga Helena i sinčić koji su tu za njega - i u dobru i u zlu. 

 

VIDEO: Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

Komentara 1

Avatar horuk
horuk
14:25 10.01.2024.

Livakovic mi je izuzetno simptican momak. Nadam se da mu supruga nece imati psihicke poterbe za naduvanim usnama i nekim silnim operacijama. Inace su oboje super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije