Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Nije mogla suspregnuti suze! Marijana mnoge ganula priznanjem: 'Nisam imala obitelj'

Foto: RTL
1/4
13.03.2020.
u 10:26

Bezazlena igra pobudila je u Marijani snažne osjećaje. Hakijina odabranica progovorila je o teškom djetinjstvu, a potom i zaplakala.

Marijana i Hakija iz showa ''Ljubav je na selu'' trenutačno uživaju na svom romantičnom putovanju.  Zajedno su posjetili muzej Seljačke bune, a posjet dvorcu iskoristili su i za razonodu koja je naposljetku završila u suzama.

"Ti ćeš složiti dvorac kako misliš da ga ja zaslužujem, a ja ću raditi dvorac kakav ja smatram da bih trebala imati", predložila je Marijana pa su se ona i Hakija bacili na slaganje kockica, piše RTL. A zatim je došlo vrijeme da pokažu dvorce jedno drugome. Njihovi dvorci prilično su se razlikovali. Dok je Hakijin bio raskošan i prepun dodatnih sadržaja, Marijana je složila vrlo skroman dvorac.

1/6

 "Ja sam to nakitio na različite načine sve da bi se njoj svidjelo. U ovom dvorcu imaš sve moguće objekte koji su potrebni za jednu princezu", započeo je Hakija i pokazao Marijani garaže i apartmane koje joj je izgradio.

Marijanin dvorac Hakiju je poprilično iznenadio.  ''Ovo tu je zaštitna ograda… Važno je da u životu imaš nečiju zaštitu, da imaš ulaz, prozore i dvije osobe zajedno, a garaže, dvorci i kule ne znače ništa'', objasnila mu je.

''To se jednom riječi zove obitelj", rekla je Marijana koju je naizgled bezazlena igra dovela do suza. Marijana se nije ni trudila sakriti emocije, a kasnije je objasnila kako ju je ova igra podsjetila na težak život koji je imala. 

"Nisam imala prilike doživjeti taj pravi osjećaj obitelji i to me vratilo u moje djetinjstvo'', rekla je Marijana i mnoge ganula svojim priznanjem.

"Kada bi me netko pitao za moj život, rekla bih mu da to nije bio život, to je bilo preživljavanje. Imala sam teško djetinjstvo, za koje smatram da nije bilo djetinjstvo, ali moja najveća tragedija počinje od moje dvadesete godine. U usporedbi s tim, moje djetinjstvo izgleda kao med i mlijeko, a nije uopće bilo tako", kazala je. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
Krasnojarsk
12:46 13.03.2020.

S djecom se treba družiti, provoditi što više vremena zajedno, to je ono čega će se najviše sjećati kasnije kad odrastu...

JP
josip.pivar11
11:21 13.03.2020.

Nažalost danas mnoga djeca nemaju obitelj nego samo roditelje kao dobavljače tehničkih pomagala i aparata za trošenje slobodnog vremena - praktički za krađu njihova vremena.

SV
sveznam1
10:55 13.03.2020.

želim ti da bar sada budes sretna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije