Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan od najpoželjnijih glumaca

Iza njega su dramatični prekidi i prati ga glas teške naravi, a sad se šuška o njegovom povratku

Ivan Herceg
Foto: Instagram
1/4
13.03.2020.
u 08:00

Posljednjih nekoliko godina više se pisalo o Hercegovom privatnom životu, nego onime čime se bavi.

Ivan Herceg, dugo vremena jedan od najpoželjnijih hrvatskih glumaca, vjerujemo da je tako i danas, već nekih osam godina nije snimio cjelovečernji film. No ovih se dana pojavila informacija kako Herceg snima film sa slovenskim filmašem Danijelom Utješanovićem. Pogledamo li IMDB, vidjet ćemo da je riječ ne samo o jednom već o dva filma, “Monopol” i “Dođi po mene” s Utješanovićem pod kapom Slovenčeve DV Produkcije. Informacije o filmovima i Hercegovim ulogama u njima pokušali smo dobiti iz više izvora. Glumca smo kontaktirali preko više kanala, no nije nam se javio. Ostale su društvene mreže s kojih je vidljivo kako su slovenski filmaš i hrvatski glumac u jako dobrim odnosima već neko vrijeme, na Instagram profilima jednog i drugog brojne su zajedničke fotografije.

Ivan Herceg
1/3

Na Utješanovićevu Instagramu i Facebooku vidi se referencija na jedan spomenuti film. Za “Monopol” stoji “A Balkan story, ‘Preživi dok ne svane’”, a pored “Monopola” stoje reference još za dva filma, “Tribute” za koji stoji kako se radi o horor/trileru te “Santa Muerte” što bi trebao biti horor. Je li jedan od ta dva filma zapravo “Dođi po mene” za koji je također navedeno kako u njemu nastupa Herceg, nije sasvim jasno. Za taj film na Utješanovićevu Facebooku stoji kako je također horor/triler sniman po istinitoj priči. Bilo kako bilo, o Ivanu Hercegu dosta se dugo nije čulo ništa, zadnje po čemu ga znamo jesu prilično gledane sapunice “Čista ljubav”, “Zlatni dvori”, “Kud puklo da puklo” i “Larin izbor”. Više se posljednju godinu pisalo i raspravljalo o glumčevu privatnom, odnosno ljubavnom životu nego o tome što radi.

Evo što nam je otkrio Damir Kedžo o svom trijumfu na Dori.

Tako se doznalo da je bio u vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli s kojom je burno prekinuo, da bi onda na svojem Instagramu objavio fotografije s ljetovanja s brinetom koja je ostala tajanstvena jer je na fotografiji – okrenuta leđima. I onda je u veljači glumac koji je dobio reputaciju osobe teške naravi za što se nagađalo da je pravi razlog prekida njegova angažmana na Novoj TV, objavio opet na Instagramu kako se sprema nešto dobro i zanimljivo. Objava je ilustrirana zapetim bicepsom s rukom u rukavici za vježbanje u teretani. Kako je objava svježa, može se zaključiti da je mislio na filmove koje prema tim šturim informacijama radi s Utješanovićem. Sam slovenski filmaš živopisna je osoba, pokretač je Bled Film Festivala kojim je predsjedao sam Rade Šerbedžija kojega u jednom intervjuu Utješanović ističe kao osobu koja mu je jako pomogla. Gost je festivala bio i Armand Assante. Međutim, Utješanović je u slovenskim medijima poznat i po vezi s Playboyevom zečicom Iris Mulej s kojom je prekinuo. Ali i po uhićenju u Dubrovniku prije dvije i pol godine zbog posjedovanja kokaina. Iz pritvora je pušten u jamčevinu od 50.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antiekstremist
08:29 13.03.2020.

Kad je već loš kao glumac bar je dobar kao je.ač !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije