Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
različite reakcije

Nives pozirala bez grudnjaka: 'Jadna si kad ti trebaju ovakve reakcije muškaraca'

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
13.03.2020.
u 09:25

Podsjetimo, Nives je trenutačno članica žirija u emisiji tvoje lice zvuči poznato, a odnedavno posvjetljuje kosu i čini se da polako postaje plavuša.

Glumica i pjevačica Nives Celzijus uvijek ima inspiracije za seksi slike, čak i kada mnogi osjećaju strah zbog pandemije koronavirusa.

Odlučila je objaviti novu fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka, a u opisu fotke napisala je da je danas dan za traper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeans day 💙

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Pratitelji su je odmah nagradili s gomilom lajkova i komentara, pa je tako u samo nekoliko sati skupila 16 tisuća, a jedan joj je pratitelj napisao kako mu cura ne da da joj više lajka slike. Među brojnim pozitivnim komentarima našao se i jedan hejterski.

''Joj kako si jadna da ti trebaju takve reakcije muškaraca. Što će ti djeca na takve fotke reći?'' napisala joj je pratiteljica.

Nives Celzijus
1/14

Podsjetimo, Nives je trenutačno članica žirija u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'', a odnedavno posvjetljuje kosu i čini se da polako postaje plavuša. 
Nedavno je odlučila počastiti svoje pratitelje odvažnim izdanjem. Pjevačica i spisateljica pozirala je u spavaćoj sobi u bodiju koji je naglasio njezine bujne obline, a mnogima od njih za oko je zapela i tetovaža na intimnom dijelu tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink angel 💗

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

"Rozi anđeo", napisala je Celzijus uz fotografiju na kojoj odmara na krevetu u prirodnom i opuštenom izdanju koje je izazvalo oduševljenje njezinih pratitelja.

''5 minuta zumiram kao lud'', ''Prezgodna si, sviđa mi se tetovažica na skrivenom mjestu'', poručili su joj obožavatelji. Inače, riječ je o tetovaži koju je Nives tetovirala u čast svom bivšem suprugu Dini Drpiću. ''Propiedad de Dino'', što u prijevodu znači ''Dinovo vlasništvo'', još uvijek krasi njezino tijelo unatoč tome što se od Dine, s kojim ima dvoje djece, razvela prije šest godina.

I ovo izdanje oduševilo je njezine pratitelje koji su je obasipali komplimentima, ali i lajkovima. U samo četiri sata prikupila ih je gotovo 18.000.

>> Tko su hrvatski kraljevi photoshopa? Neke biste na ulici jedva prepoznali

Ključne riječi

Komentara 14

DE
decurro
11:21 13.03.2020.

ozbiljan medij vodi brigu o sisama 😂

ZU
ZG U SRCU
11:22 13.03.2020.

Da mi je saznat tko to trpa!!!

ZA
zagabria5
10:55 13.03.2020.

Koliko su mediji nisko pali kada ovakvi besmisleni članci postanu među normalnijima. Ne može se nikud od poplave širenja panike od virusa. E pa na meni nećete zaraditi, nisam godinama kliknuo a ni pogledao nijednu reklamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije