Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA GOSTE

Neviđena situacija u 'Večeri za 5 na selu': Domaćica poslužila pizzu iz dostave

Večera za 5
Foto: RTL
1/5
28.05.2021.
u 10:46

„Uopće ne znam što je pošlo po krivu, meni je to baš pasalo, večera je bila jednostavna i fina“, priznao je Dalibor te se glavno jelo očistilo s tanjura, baš kao i prethodno.

Sinoć su se u showu 'Večera za 5 na selu' gosti  okupili u Lovranu na večeri kod najmlađe natjecateljice tjedna Nikite Dajčer. Zbog straha od neuspjeha glavnog jela, domaćica je imala spreman plan B – naručila je pizzu!

Domaćica Nikita svojim je gostima tijekom večeri priredila nekoliko iznenađenja – najprije ih je dočekala dječjim šampanjcem, zatim ih je iznenadila dvostrukim glavnim jelom, a potom sve začinila Zumba plesom.

Jedna od najneobičnijih večera ovog tjedna započela je bezalkoholnim pićem, a onda je domaćica ipak izvadila rakijice s kojima su svi zajedno nazdravili za dobru večeru. Zatim je Nikita za predjelo ponudila rižoto od tikve, poriluka i pancete, što se gostima jako svidjelo.

„Izgledao je jako lijepo, nije bio prekuhan, riža je bila al dente i to je jedan veliki plus“, komentirali su Leo i Enis, a Erika i Dalibor su bili jako zadovoljni okusom rižota.

Onda je uslijedilo drugo iznenađenje večeri – stigao je Nikitin dečko Dino s pizzom jer je domaćica bila u strahu da joj glavno jelo nije uspjelo, što je ponovila nekoliko puta tijekom večere.

„Pretpostavio sam da je to neka patka“, prokužio ju je Enis, a onda je na stol stiglo pravo glavno jelo – hrskava piletina s pireom i slatkim umakom.

„Uopće ne znam što je pošlo po krivu, meni je to baš pasalo, večera je bila jednostavna i fina“, priznao je Dalibor te se glavno jelo očistilo s tanjura, baš kao i prethodno.

Za desert je Nikita poslužila svoj brzinski, ali ukusan kolač koji je okusom oduševio goste. Nakon što se ekipa dobro zabavila i najela, uslijedilo je posljednje iznenađenje večeri – Zumba ples!

„Jedna velika desetka zato što je domaćin bio famozan, svidjelo mi se sve što sam danas jeo, a završno iznenađenje je bilo top!“, pohvalio je Leo Nikitu te je ocijenio desetkom. Enis joj je dao ocjenu 9, baš kao i Dalibor jer im je sve bilo ukusno, a Erika joj je dala ocjenu 8. Tako je Nikita skupila 36 bodova te se trenutačno nalazi na drugom mjestu s Erikom.

Podsjetimo, nakon što je svojevoljno napustila Big Brother kuću, Nikita se povukla iz medija i fokusirala na posao i privatni život. Dosta je vagala, kaže, hoće li se odvažiti na sudjelovanje u ovom showu, no dobro društvo, hranu i malo oduška nije mogla odbiti.
– Volim provoditi vrijeme u kuhinji, kao što volim i jesti. Od hrane volim pripremati zaista sve, ali ako baš moram odabrati što najviše volim pripremati, rekla bih da su to raznorazne maneštre i salate – govori Riječanka koja se već jednom okušala u ovoj emisiji, i to vrlo uspješno. Iza nje je već jedna pobjeda u “Večeri za 5”, a nada li se i ovog puta istom scenariju?

Večera za 5
1/5

– Uvijek se nadaš pobjedi u čemu god se natječeš, ali u “Večeri za 5” ponajprije je cilj fino pojesti, steći novo kulinarsko iskustvo i upoznati nove ljude – odgovara Nikita. U kuhinji voli eksperimentirati, a iako joj ti eksperimenti često polaze za rukom, Nikita se sjeća i jednog fijaska zbog kojeg već 10 godina nije pripremila mnogima omiljeno zimsko jelo – sarmu. – Najveći kulinarski promašaj zbog kojeg i danas nakon 10 godina bježim od pripreme tog jela jest sarma. Savršeno sam zamislila da ću napraviti pun lonac domaćih sarmi, zamotala ih (očito krivo) stavila kuhati i usred provjere je li sve ok, na vrhu je samo plutao kupus, a meso i riža su se izgubili u loncu. Od tada radije jedem bakine i mamine sarme – kroz smijeh priznaje Nikita, koju mnogi pamte i po ulasku u Big Brother kuću u kojoj je boravila prije tri godine.

Velika podrška u svemu joj je i zaručnik Dino Bajramović. S nogometnim trenerom Nikita planira stati pred oltar čim se pandemija malo primiri.

– Dinu sam osvojila još u srednjoj školi, a između ostalog, zaljubio se, kako on kaže, u moje kuhanje (smijeh). S obzirom na pandemiju, još nije određen datum, pustit ćemo to kada se situacija u zemlji vrati u normalu da ne moramo biti ograničeni u planovima. Na taj veliki dan mi je bitno da budem okružena najbližim ljudima, pozitivnom energijom, ludom zabavom i želim ga provesti tako da ga se sjećamo cijelog života – kaže Nikita.

VIDEO: Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji? 




 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:31 28.05.2021.

Najzanimljivija ekipa do sada.

SU
Suomi
13:41 28.05.2021.

Primitivna televizija RTL, primitivni gosti-sudionici. Strasno, prestrasno. Iz epizode u epizodu gledas ljude koji neznaju niti koristi pribor za jelo, odlagati pribor za jelo, slusati glupe komentare nevidljivog komementatora. Uzas. Sramorno za RTL, sramotno za sudionike. Daje se besplatno reklamiranje nekog nepoznatog poduzetnika, samopromocija narcisoidnog para, zena se moea pojaviti i nametati sa glupim pinadanjem, ova Nikira, dno dna. Primitivna, puna neznanja i glupog cerekanja sa zatvaranjem rukom ustiju da se ne vide , sto?? Sramotan program i sramorno niska kvaliteta RTLa

GE
generacija66
12:20 28.05.2021.

Jedna od bezveznijih ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije