Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak Prijatelja

Aniston i Schwimmer gledatelje ostavili u nevjerici kada su otkrili tajnu koju su godinama čuvali

Foto: Youtube screenshot
1/8
28.05.2021.
u 10:26

Na ekranima su svi godinama pratili razvoj ljubavne priče između Rachel i Rossa, a sada su glumci koji su ih utjelovili otkrili gledateljima i jedan nepoznati detalj o događajima iza kamera.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer sinoć su se vratili na ekrane i to putem HBO-a, na kojem je prikazan specijal "Prijatelji: Ponovno zajedno (Friends: The Reunion)". Njihov povratak razveselio je sve obožavatelje ove kultne serije, a zbog ovog specijala jednako su bili uzbuđeni i glumci koje je upravo ova serija odvela na staze slave.

Uoči prikazivanja specijala Jennifer Aniston i David Schwimmer gledateljima su otkrili jednu dobro čuvanu tajnu o njima i iznenadili su sve priznanjem kako ljubavna kemija nije bila aktualna samo između Rachel i Rossa, njihovim likovima, nego i među njima. Glumci iz "Prijatelja" u ugovorima su imali stavku koju su morali poštovati, a glasila je da nipošto ne smiju izvan seta biti u ljubavnoj vezi jedni s drugima. Aniston i Schwimmer otkrili su kako su oni tu stavku ugovora skoro prekršili jer je među njima zaiskrilo. – Tijekom prve sezone zaljubio sam se u Jennifer i u jednom trenutku ti su osjećaji bili obostrani. Ali nikada nismo prešli granicu prijateljstva, poštovali smo jedno drugo – priznao je David Schwimmer. O njihovoj ljubavi koja je zaživjela samo pred kamerama u ulogama Rachel i Rossa, Aniston je rekla:

– Sjećam se kako sam rekla Davidu; Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Mi smo na kraju svoju ljubav usmjerili u Rossa i Rachel. Nakon što je objavljen ovaj isječak intervjua, obožavatelji su počeli gomilati reakcije na društvenim mrežama i bili su u nevjerici kada su čuli da su Aniston i Schwimmer bili zaljubljeni na početku snimanja serije.

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:54 28.05.2021.

Pa davno su priznali da su se svi jedni s drugima seksali, sad prodaju priče o ljubavima za naivne.

AU
austrougarskigeneral
10:36 28.05.2021.

trebali su bit skupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije