Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov godišnji

Naša meteorologinja pokazala savršenu figuru u badiću: Adio more

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
15.09.2020.
u 18:46

Tea Blažević godinama vesla na dasci i odlazi na jogu te dio zasluga za fit liniju pripada i ovim aktivnostima.

Voditeljica vremenske prognoze na N1 televiziji Tea Blažević oprostila se od mora fotografijom koju je snimila tijekom odmora u Opatiji. - Adio more - napisala je meteorologinja Tea i objavila fotografiju u kupaćem kostimu koja ističe njezinu savršenu figuru, a obožavatelji su bili oduševljeni ovom objavom. Tea je godinama vesla na dasci i odlazi na jogu te dio zasluga za fit liniju pripada i ovim aktivnostima.

Foto: Instagram screenshot

- Već godinama treniram SUP- stand up paddling u KKK-u Matija Ljubek na Jarunu. Zavoljela sam veslanje na dasci jer sam uspjela spojiti sport s boravkom na vodi, što mi je prekrasna kombinacija. Na svojoj dasci mogu otkrivati zabačene morske uvale, osjetiti struje Mrežnice, Save. Sport, kao i svaki drugi, zahtijeva dobru fizičku spremu kako bismo imali snage savladati valove, vjetar, struje, a da se pritom ne dovedemo u opasnost. Jednom mi je potonulo veslo na dno mora, a tražeći ga, valovi su mi prevrnuli dasku. Opasne su to situacije za koje treba biti dobro pripremljen. - pohvalila se nedavno Tea u intervju za T portal.

Prije četiri godine na poslu je pronašla i ljubav i u sretnoj je vezi s Tihomirom Ladišićem, ali o ljubavnom životu ne voli puno govoriti pa je u gore spomenutom intervju na ovu temu samo rekla: - Ljubav je na poslu, valjda je to moja čarobna formula. (smijeh) Ne volim pretjerano komentirati svoj privatni život, svoju vezu, situacija je stabilna, vedra, što mi je vrlo važno i osobito me osnažuje!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jovan Deribaba
Jovan Deribaba
20:47 15.09.2020.

Dođi na Zvezde Granda. Lepa si bre dame jebeš pobedila bi sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije