Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Doris i Boris zajedno u RTL-ovu showu! Bivši supružnici iznenadili mnoge: Mislila sam da mi se priviđa

Foto: RTL
1/9
15.09.2020.
u 08:30

Gledatelji su se iznenadili kada su ih ponovno vidjeli zajedno, a s RTL-a kažu da je nova sezona snimana u 2019. godini dok su još bili u braku.

Voditeljica Doris Pinčić i glazbenik Boris Rogoznica pojavit će se kao celebrity par u dvije epizode natjecateljskog reality showa Superpar koji se prikazuje na RTL-u. Gledatelji su se iznenadili kada su ih ponovno vidjeli zajedno, a RTL piše da je nova sezona snimana u 2019. godini dok su još bili u braku.

"Jedva čekam. Smijala sam se već sad kad sam ih vidjela u ovom showu nakratko, mogu tek misliti kako će biti kada vidimo kroz što su sve prolazili. U prvi trenutak mislila sam da mi se priviđa", komentirala je jedna obožavateljica. 

Prošle godine u showu su se kao celebrity par pojavili Miroslav i Indira Levak. 
Podsjetimo, Doris Pinčić i Boris Rogoznica ovog lipnja objavili su da se razvode te su naglasili kako i dalje ostaju u dobrim odnosima i iako više nisu životni partneri, i dalje će biti prijatelji i roditelji savršene djece koju su stvorili. – Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju – poručili su tada. Otkako je javnost doznala da se naizgled idiličan par Boris Rogoznica i Doris Pinčić rastaje, o razlozima njihova razilaženja ne prestaje se pisati.

1/10

Oboje su prvo nijekali da je razlog razvoda preljub, a nakon što je u medije dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene i Borisa Rogoznice, sumnja se na posve drukčiji niz razloga jer ona, naime, tvrdi kako je od 2016. do kraja 2019. imala aferu s glazbenikom. O svemu se oglasio i Boris Rogoznica. – Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio muškim hormonima i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za medije zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s 36-godišnjom Alex Ognjenom.

 

Komentara 1

Avatar Damating
Damating
09:22 15.09.2020.

Hahahaha ironije 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije