Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesan video

Lana Jurčević imitirala Kolindu pa poslala poruku svim 'hejterima' influencera: 'Tvrdim da se to može'

Foto: Instagram
1/7
15.09.2020.
u 17:53

U komentarima su joj se odmah javili oduševljeni obožavatelji, ali i neke poznate Hrvatice poput glumice Nataše Janjić te influencerice Jelene Perić koje su joj poručile kako ih je ova objava dobro nasmijala.

Koliko ima smisla za humor Lana Jurčević dokazala je već nebrojeno puta, a ovog puta još je jednom odlučila nasmijati svoje pratitelje na društvenim mrežama. Naime, pjevačica je napravila parodiju na još uvijek aktualnu temu o influencerima i besplatnim večerama i mnoge dobro nasmijala videom u kojem imitira bivšu predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović.

1/10

Njezin govor o radu od kuće i plaći od 8000 eura 'posudila je' uz opis za "besplatne večere, ljetovanja, zimovanja, garderobu i kozmetiku za celebrityje".

"Neki tvrde da se to ne može, ja vam tvrdim da se to može", govori Kolinda videu koji prikazuje pjevačicu koja imitira izdanje bivše predsjednice. 'Jedna na vlastiti račun. Tko hoće sa mnom?', upitala je Lana pratitelje.

U komentarima su joj se odmah javili oduševljeni obožavatelji, ali i neke poznate Hrvatice poput glumice Nataše Janjić te influencerice Jelene Perić koje su joj poručile kako ih je ova objava dobro nasmijala.

'Predobro', 'Umirem od smijeha', 'Kraljice', samo su neki od komentara ispod Laninog videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna na vlastiti račun 😅😇😂 Ko hoce sa mnom na ⛷🏨👠🥙🚣🏻‍♀️?

A post shared by La Lana (@lalana) on

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:44 15.09.2020.

kgk je kraljica prema ovoj. osim toga ova ima previse odjece na sebi.

PE
PetiElement
18:34 15.09.2020.

"svaki bedak ima svoje veselje"..

Avatar ZD_Boss
ZD_Boss
19:13 15.09.2020.

jadna ta netalentirana Jurčević...nitko je ne sljivi za 2%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije