Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi rođendan

Nakon proslave rođendana u Dubaiju, Šuput sinu priredila zabavu kod kuće: 'San snova'

Zagreb: Maja Šuput sa suprugom na premijeri predstave Sva lica Lepe Brene
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
26.03.2023.
u 13:46

Glazbenica je za sina priredila zabavu u njihovu domu koji je bio okićen balonima i ukrasima na kojima se nalazi omiljeni dječji lik – Peppa Pig.

Već i ptice na grani znaju da je naša pjevačica Maja Šuput (43) ponosna mama dvogodišnjeg dječaka Blooma. Maja je sina rodila u ožujku 2021. godine, a suprug Nenad Tatarinov i ona s dječakom često putuju. Maleni Bloom tako je prije desetak dana proslavio drugi rođendan i to tijekom njihovog odmora u Dubaiju gdje je dobio rođendansku tortu u hotelskoj sobi.

- Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo... - napisala je Maja u opisu videa na kojemu Bloom uživa u kolačima, rođendanskoj svjećici i jagodama s čokoladom.

Sada, kada se obitelj vratila s putovanja, maleni je proslavio rođendan i kod kuće. Naime, glazbenica je za sina priredila zabavu u njihovu domu koji je bio okićen balonima i ukrasima na kojima se nalazi omiljeni dječji lik – Peppa Pig. Tijekom zabave Bloomu su društvo pravili članovi obitelji te prijatelji, a sve je Maja pokazala na društvenim mrežama.

- Bloom i dalje slavi. Rođendanski party bio je san snova, puna kuća prijatelja i obitelji - napisala je Maja pored objave na Instagramu, a brojni su se obožavatelji pridružili čestitkama.

Inače, Maja i Nenad veliki su ljubitelji putovanja, pa ne čudi što često putuju i sa sinom te što ni on svoj drugi rođendan nije dočekao u Hrvatskoj. Naime, Bloom je u samo prve dvije godine svog života proputovao puno više nego mnogi tijekom cijelog svog života. S roditeljima je  proputovao hrvatsku obalu od krajnjeg sjevera pa sve do Dubrovnika. Bio je na Brijunima, u Opatiji, Poreču, Braču, Murteru, Hvaru, Korčuli i brojnim drugim destinacijama na Jadranu, a posjetio je i svjetske hit destinacije. Uživao je u Italiji, ljetovao u Turskoj, uživao u čarima Istanbula, odmarao na Mauricijusu, vozio se gondolom u Veneciji, slušao marijače u Meksiku, posjetio je i Abu Dhabi, a zasigurno da obitelj i trenutno smišlja planove za istraživanje nekih novih destinacija. 

VIDEO Jelena Rozga nastupila je na Večernjakovoj ruži i sve oduševila

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
17:07 26.03.2023.

To bas nikog ne zanima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije