Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strast u BB kući

Nakon dugog nagovaranja, Lejla završila s Goranom ispod plahti

Goran i Lejla, Big Brother
Foto: Screenshot
1/2
14.11.2015.
u 13:34

Goran, koji je tijekom pretprošlog dana bio u dilemi da li da nešto pokuša sa Steffani, od čega ga je odgovorio Đorđe, sinoć je napokon došao na svoje, no ovog puta s Lejlom!

I dok je Rada u suzama ispratila Radu iz Big Brother kuće, Goran je isto pustio suze, ali radosnice jer u Kuću mu je sinoć ušla zaručnica Lejla, piše RTL.

Nakon emisije uživo stanari su od Big Brothera dobili na poklon tulum te se tako opustili od silnih iznenađenja koje su im sinoć servirani. 

Goran, koji je tijekom pretprošlog dana bio u dilemi da li da nešto pokuša sa Steffani, od čega ga je odgovorio Đorđe, sinoć je napokon došao na svoje, no ovog puta s Lejlom! Iako je Lejla, kada su legli u krevet odmah rekla Goranu da neće biti seksa pred kamerama, nakon dugog nagovaranja i poljubaca, ipak je posustala pa su se tako dvoje zaljubljenih našli ispod plahti u ljubavnom klinču. 

>>Rade ispao iz BB-a, Rada u šoku urlala po Kući da su je prevarili

Melem za oči. Ljubav ispred svega.

Melem za oči. Ljubav ispred svega. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 14. studeni 2015

Komentara 3

LE
LeonardS
16:43 14.11.2015.

Ovo treba zabraniti , unutra su sve face pobjegle iz Vrapča,

BA
bakaslis
02:13 15.11.2015.

nagovara je 30 sekundi...maksimalno

LA
LANA555
22:06 14.11.2015.

Sta su zene.Dobro da nije iz prve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije