Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi mu sreću

Nakon Čilićeva uspjeha, i svjetski mediji pišu o samozatajnoj Kristini

Marin Čilić i Kristina Milković
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
26.01.2018.
u 12:24

The Sun piše kako je par deset godina zajedno, kako Kristina ima diplomu psihologije i politologije i kako se ne voli pojavljivati u medijima.

Sportske stranice domaćih i stranih medija danas su pune hvalospjeva o odličnom plasmanu našeg tenisača Marina Čilića na Australian Openu. 

Marin se plasirao u finale Australian Opena i postao treći tenisač svijeta, a time je porastao i interes svjetskih medija za njegovim privatnim životom. Tko je samozatajna zaručnica Marina Čilića, pita se britanski The Sun. Pišu kako je lijepa Kristina Milković prije deset godina osvojila Marinovo srce i otad mu je vjerna pratnja na svim turnirima, ali trudi se držati podalje od medija. Lijepa Dubrovkinja ima diplomu iz psihologije i politologije, a govori engleski, talijanski i španjolski, piše The Sun i dodaje kako je radila u Zagrebačkoj banci. Nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin je rekao kako mu Kristina donosi sreću. 

Prošlo ljeto šuškalo se kako se par zaručio i da im stiže prinova, ali izgleda da ta nagađanja i nisu točna. Kristina ne daje intervju i tek ponekad se pridruži Marinu na društvenim događanjima, a ni Marin nije ništa rječiti kad je u pitanju njihova veza, No jednom prilikom otkrio je sljedeće za Story:

– Kao i svi parovi, i mi smo u svojoj vezi imali uspona i padova. Sve je to normalno, pogotovo zbog okolnosti u kojima se naša veza razvija. Unatoč tomu, odlično funkcioniramo, podrška smo jedno drugomu, o svemu otvoreno i iskreno razgovaramo pa sam iznimno sretan i ispunjen… Veze propadaju i kad ljudi žive u istome gradu, čak i u istoj ulici. To nije nikakvo mjerilo ni adekvatan pokazatelj. Da bi veza opstala, na njoj treba raditi i u nju treba ulagati. Otpočetka smo bili svjesni toga. Trebala nam je godina, ako ne i više, dok nismo pronašli pravi način na koji odlično funkcioniramo kao par. No važno je da u međuvremenu nismo pomišljali odustati jedan od drugoga, što se danas često događa. 

Marin Čilić i Kristina Milković
1/17

Komentara 11

KO
koraknaprijed
12:32 26.01.2018.

Bolje bi bilo da ništa ne pišu,vidjeli smo kako ste vi u medijima "pomogli" gospođi Alilović!

GO
goricaV
14:30 26.01.2018.

Zašto ovakve članke uvijek moraju uništiti sdp primitivni trolovi komentatorski? Zašto su ljevičarski komentatori uvijek puni jala, ljubomore i mržnje, zašto su uvijek depresivni te prodaju apatiju, neznanje i svoju izopačenu percepciju?

MA
Marvin
14:53 26.01.2018.

Cudi me da ovi nesto ne izmisljaju , zamislite da Cilic osvoji ovaj turnir , pa ovi bi si m . . a izjili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije