Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska novinarka

Nakon 12 godina Ana Strizić oprašta se od RTL-a i otkriva nam čiji je poslovni poziv prihvatila

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
28.10.2021.
u 11:18

Ispričala nam je i kako je njezine kolege s RTL- a rastužila vijest da ih napušta, a otkrila nam je i sve o svom novom poslu

Nakon 12 godina voditeljica i novinarka Ana Strizić odlučila je oprostiti se od sportske redakcije RTL-a i prihvatila je izazov i ponudu s televizije koja će uskoro početi s emitiranjem. Riječ je o Una TV-u koja je u javnosti već postala poznata i kao Dodikova televizija jer se proširila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

–Već neko vrijeme htjela sam neku promjenu i novi izazov te suradnju s novim kolegama pa se poziv s Una TV-a dogodio u pravo vrijeme – otkriva nam Ana kojoj je sutra zadnji radni dan na RTL-u. Ispričala nam je i kako je njezine kolege s RTL-a rastužila vijest da ih napušta. – Jedan kolega je rekao da ništa više neće biti isto, tužni su, pogotovo oni s kojima sam bila dobra, rekli su da će im faliti moj vedri duh, jako su bili slatki – kazala nam je Ana. S novim poslom počinje sljedeći tjedan, a otkrila nam je i što će raditi na novom radnom mjestu. – Bit ću voditeljica i reporterka kao i na RTL-u, samo će emitiranje biti u cijeloj regiji. Mjesto rada mi je i dalje Zagreb, u sportskoj redakciji UNA TV-a zasad nas je petero. Ja sam jedina u Zagrebu, a ostale kolege su u Banjoj Luci, Sarajevu i Beogradu. Pokrivat ćemo regionalno sport – objasnila je Ana i priznala što će joj biti najveći izazov.

– Najveći izazov će mi biti to što sam sama u redakciji jer sam odgovorna za sve. To će na početku sigurno biti najteže, ali već 15 godina radim ovaj posao i mislim da po tom pitanju neće biti iznenađenja jer sve što trebam odraditi, to znam – kaže Ana.Neki od kolega novinara s RTL-a će joj se pridružiti u novom televizijskom projektu i neće biti potpuno sama, a uskoro ćemo u programu ove televizije vidjeti poznata lica s naših televizija poput Ivane Paradžiković, Josipa Šarića, Frane Ridjana....

VIDEO Sanja Doležal zapjevala ''Za dobra stara vremena'', pa kaže: "Mlađoj sebi rekla bih da ne sluša savjete"

 

Ključne riječi

Komentara 9

AL
AlojzVjekoslav
12:29 28.10.2021.

Sa yugoslovenske na chetnicku ? Svaka čast. Zasto tebi admine smeta ovo pitanje ?

Avatar razbojnik404
razbojnik404
13:22 28.10.2021.

Niti najmanje men bi smetalo da se cijeli RTL oprosti od nas.

KP
Karlovacko pivo
13:55 28.10.2021.

Ja bi slavio kad bi i Zoran Šprajc otišo a možda je u pregovorima sa Dodikom neznase još ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije