Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Gledatelji bijesni na najmlađe sudionice showa: 'Nisu ih odgajali roditelji nego društvene mreže"

Foto: RTL
1/10
28.10.2021.
u 08:44

"Eksperti nisu trebali po vrtićima tražiti kandidate za show! Eto što mi sad moramo gledati! Dječurliju koja nemaju pojma o životu", nizali su se komentari

Nakon sinoćnje emisije RTL-ova showa "Brak na prvu" gledatelji su najviše komentirali dvije najmlađe sudionice – 24-godišnju Ivonu i 25-godišnju Ernu. Erna i njen suprug Edin trude se dobro zabavljati, no uvijek završe u potpuno drukčijem scenariju svoje veze. 

„Zadnjih se dana ne osjećam nešto pozitivno, predosadno je, stalno si sa mnom. Inače doziram ljude u svom okruženju i ne mogu da mi je netko 24 sata pred očima“, kazala je Erna Edinu, a kasnije je teatralno napustila njihov zajednički trening jer joj je Edin postao naporan.

Ivona je prvog dana braka bila loše raspoložena, a Kristijanova šutnja nije u tome pomogla. 

"Šutiš cijeli dan, teško je s tobom. Totalno si zatvoren tip, iako tvrdiš da nisi. Ja sam danas živčana, ali to ne znači da moramo šutjeti", rekla je Ivona Kikiju te dodala: "Ne želim se uopće truditi ako ćeš biti takav. Ne pokazuješ inicijativu iako cijelo vrijeme govoriš o inicijativi."

Foto: Facebook Leo Nicolier

Gledatelji showa na Facebooku su uputili oštre riječi Erni i Ivoni. 

"Ivona i Erna su kraljice. To je generacija mladih žena koja je odrasla na društvenim mrežama, umjesto da su ih roditelji odgajali doma", napisala je gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Edine, ova te ne zaslužuje, mislim da nije vrijedna tvoje maramice da obriše svoju balu ispod nosa", "Počela me živcirat. Erna se i boji što god reći i da išta rekne, opet ne valja. Mala je totalno zalutala u ovaj šou. Isto teška reklamacija sebe", "Sad će se pofajtat Ivona i Erna, sve za lajk na Instagramu. "Fajt na prvu" sutra na RTL-u u 21:35", "Žao mi djevojke, ali u negativnom smislu... ta živi na visokoj nozi koju je sama napravila i misli da je bog i batina. Sram me što dijelim spol s takvom benom", "Eksperti nisu trebali po vrtićima tražiti kandidate za show! Eto što sad mi moramo gledati! Dječurliju koja nema pojma o životu", nizali su se komentari. 

Večerašnja emisija "Braka na prvu" ponovno će donijeti zanimljive susrete, a ostali sudionici showa upoznat će i novi par u emisiji, Ivonu i Kristijana. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Ključne riječi

Komentara 8

ZL
Zlatnipijesak
10:56 28.10.2021.

Ja sam do sad zivio u uvjerenju da samo zivotinje mogu biti bijesne, ali ne i ljudi.

Avatar Seugushi Kolkopushi
Seugushi Kolkopushi
11:06 28.10.2021.

Iskreno, malo sam začuđen naznakom postojanja donje granice tolerancije u pučanstvu lijepe naše....

CB
cro.bos.
12:20 28.10.2021.

Tito bi scenariste ovakvih emisija poslao na goli otok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije