Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDLIB - 24/7

Na Supertalentu prije 11 godina dobio tri iksa, a sad izbacio profesionalni spot

Pixelwave, Damir Janković
15.02.2021.
u 18:03

Od nekih socioloških komentara na moderan način života, preko komentara o iskrivljenim percepcijama u glazbi pa sve do bezbrižnih "bangera", ali i nešto emotivnijih, osobnijih pjesama. kao što je i spot vodeće pjesme albuma koja je trenutno jedina vani, svakakvih zvukovi i prizvuci će biti prisutni

Mladi vinkovački reper EDLIB (24) objavio je spot za prvi singl "24/7" sa svojeg istoimenog debitantskog studijskog albuma na YouTube kanalu EDLIB.

Nakon tri godine rada u 253 rep grupi i ispipavanja amaterske rap scene, na Rap Camp talent showu upoznao je ljude iz profesionalnih glazbenih krugova i započeo s prvim profesionalnim solo projektom na kojem će se nalaziti deset pjesama.

Od nekih socioloških komentara na moderan način života, preko komentara o iskrivljenim percepcijama u glazbi pa sve do bezbrižnih "bangera", ali i nešto emotivnijih, osobnijih pjesama. kao što je i spot vodeće pjesme albuma koja je trenutno jedina vani, svakakvih zvukovi i prizvuci će biti prisutni.

Foto: Pixelwave, Damir Janković

Teme albuma su, kao što je navedeno, raznolike, a od podžanrova rapa u albumu će se nalaziti trap, boom bap i drill. Za spot su, kao i za fotografije, zaduženi Pixelwave i Damir Janković koji su sjajnim motivima opisali Vinkovce.

Album 24/7 izlazi 1. travnja i bit će dostupan na YouTubeu te na svim streaming servisima, a na njemu će gostovati NakaRadan, Prowlem, Š te dodatni gosti iznenađenja.

Zanimljivo je za dodati da je kao 13-godišnjak nastupao na Supertalentu i zaradio tri iksa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije