Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječačka frizura

Možete li pogoditi koja naša glumica je na ovoj slici: Ispala sam muževno

Foto: Instagram
1/8
23.09.2019.
u 10:09

Nela Kocsis na Instagramu je objavila fotografiju snimljenu 1987. godine, a njezini obožavatelji ne mogu vjerovati da je ona zbilja na toj fotografiji

Glumica Nela Kocsis jedna je od najljepših i najseksepilnijih hrvatskih glumica, pa je jedna fotografija iz mladosti koju je objavila na društvenim mrežama sve iznenadila jer je Nela neprepoznatljiva na toj fotografiji. 

Nela je objavila fotografiju snimljenu 1987. godine na kojoj ima kratku dječačku frizuru, a njezini pratitelji bili su u nevjerici kada su vidjeli fotografiju.

- Ovo si ti?! - pitali su glumicu. Nela je odgovorila potvrdno i dodala: Malo sam muževno ispala na ovoj fotki pa mi je smiješna. Ova 49-godišnjakinja i u petom desetljeću još uvijek ima fit liniju zahvaljujući dobroj genetici.

 

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

- Ne idem u teretanu. Puno se krećem i hodam. Nisam ovisna o slasticama i slatkom. Jedem što mi paše. Ugljikohidrate konzumiram vrlo rijetko. Jedem povrće, od voća banane i luda sam za juhama. Juhu kuham i jedem svaki dan. Bavljenje gimnastikom u mladosti ostavilo je priličnog traga. Moje tijelo ostalo je tijelo sportašice. No mislim da je genetika tu najzaslužnija. - rekla nam je u jednom intervju Nela. 

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije