Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Mislav je u šoku nakon što mu je Andrea priopćila novosti: Čekaj, trudna si?

Foto: RTL
1/9
09.11.2021.
u 09:30

Na kraju sinoć prikazane emisije gledatelji su imali priliku vidjeti i kratku najavu sljedeće emisije, a u tom isječku Andrea kaže Mislavu kako je trudna.

Andrea i Mislav iz "Braka na prvu" ludo su se zabavili u second hand shopu gdje su dobili zadatak da jedno drugome pronađu odjeću za iduću zajedničku večeru s ekspertima. Zadatak im se svidio, pogotovo Andrei koja je odlučila svom suprugu kupiti kućni ogrtač u stilu Hugha Hefnera i dobro se zabavljala dok je on promatrao svoj odraz u zrcalu.

– Vidio sam da ću nadrapati, stvarno sam vidio – rekao je Mislav kada je Andrea odabrala odjeću za njega u second hand shopu. Dobro su se zabavili u obavljanju ovog zadatka, a potom su otišli na kuglanje s Mislavovim prijateljima kako bi oni bolje upoznali Andreu.

– Više nam nije svejedno, to nije zezancija. Znam da na van djelujemo neozbiljno, ali mogu reći da smo iskreni u namjerama, nama je stvarno prekrasno. Kad show završi, prvo ćemo biti dečko i cura pa ćemo onda vidjeti – priznala je Andrea prijatelju Jurici koji ne želi da Mislav ostane povrijeđen. Jurica nije siguran je li u njihovu slučaju riječ o ljubavi i smatra kako treba još vremena da se razviju takvi osjećaji. – Mislim da to nije ljubav, mislim da će trebati proći još vremena da se to dogodi – rekao je Jurica.

Na kraju sinoć prikazane emisije gledatelji su imali priliku vidjeti i kratku najavu sljedeće emisije, a u tom isječku Andrea kaže Mislavu da je trudna. – Čekaj, trudna si?! – u šoku i nevjerici Mislav je pitao Andreu, a radi li se o istini ili se Andrea samo odlučila našaliti kako bi vidjela Mislavovu reakciju doznat ćemo u današnjoj emisiji, ali ova najava zaintrigirala je gledatelje koji su na društvenim mrežama već razvili nekoliko teorija o ovoj priči. 

VIDEO Gledatelji bijesni na Bilmana zbog Supertalenta: Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
10:44 09.11.2021.

Muž zadnji dozna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije