Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras je finale Eurovizije!

Baby Lasagna prije nastupa: 'Ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovno izaći na pozornicu'

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/28
11.05.2024.
u 09:19

Večeras u 21 sat budite uz Prvi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Drugi program Hrvatskoga radija (HRT -HR 2) i pratite izravni prijenos 68. po redu Eurosonga na kojem će, nada se cijela zemlja, slaviti Hrvatska i Baby Lasagna.

“Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život. Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati „Rim Tim Tagi Dim“- kaže Marko Purišić kojega cijela Europa sada zna pod njegovim umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Večeras u 21 sat budite uz Prvi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Drugi program Hrvatskoga radija (HRT -HR 2) i pratite izravni prijenos 68. po redu Eurosonga na kojem će, nada se cijela zemlja, slaviti Hrvatska i Baby Lasagna.

VEZANI ČLANCI:

„Otkako smo ovdje svi nas tretiraju kao favorite, no mi se u našoj delegaciji ne opterećujemo prognozama. Umjesto toga želimo da Marko večeras napravi još jedan nastup za pamćenje, kao što je to učinio u polufinalnoj večeri Eurosonga. Hoće li to Hrvatskoj donijeti prvu pobjedu na Eurosongu doznat ćemo večeras, a dotad možemo reći da je Baby Lasagna apsolutni miljenik kako hrvatske tako i europske publike i samim tim već je pobijedio na ovom natjecanju“- kaže Tomislav Štengl, šef HRT-ove eurovizijske delegacije. 

Naš predstavnik, od ukupno 26 izvođača, nastupit će pod rednim brojem 23..

Komentator prijenosa je Duško Ćurlić, urednica prijenosa Snježana Nožinić, producent prijenosa Damir Hanžek, producent projekta Denis Škorput, urednik projekta Tomislav Štengl.

VIDEO Pogledajte probu nastupa Baby Lasagne uoči velikog finala

Komentara 1

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
11:01 11.05.2024.

Nastupa za svoju domovinu Hrvatsku i kaže da je spreman 🤭. Očekujem od progresivaca da će mu isključiti struju pri svakom njegovom nastupu i očekujem da će mu pokoja samodopadna progresivka ilegalno ući na njegovu imovinu. Jer ljevičari mogu nekažnjenoo što je drugima zabranjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije