Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveće svađalice

Mick Jagger i Keith Richards, dva prgava starca, 50 godina u svađi

Rolling Stonesol
Reuters
01.12.2010.
u 12:52

Britanski časopis „Rollingstone" objavio je popis najpoznatijih rock-svađalica te ponovo iznio detalje prepucavanja koja desetljećima pune novinske stupce

Britanski časopis „Rollingstone" objavio je popis najpoznatijih rock-svađalica, a prvo su mjesto zauzeli članovi „Rolling Stonesa" Mick Jagger i Keith Richards! Dva prgava starca se, navodi časopis, privatno i javno prepucavaju skoro 50 godina! Richards je nedavno izjavio da su prošla desetljeća otkako je ušao u Mickovu garderobu. Ni niski udarci nisu mu strani pa je Jaggera prozvao i za veličinu penisa.

Na drugom su mjestu popisa najvećih svađalica Paul Simon i Art Garfunkel, a na trećem Steven Tyler i Joe Perry iz „Aerosmitha". Na četvrto mjesto zasjeo je engleski bend „The Who", i to zbog također nekoliko desetljeća žestokih razmirica Petea Townshenda i Rogera Daltreyja. Slijede ih Roy i Dave Davis iz „Kinksa", John Lennon i Paul McCartney koji su jedan drugoga vrijeđali i tekstovima svojih pjesama. Jedna od njih je „How do you sleep" s Lennonova albuma „Imagine" iz 1971. godine.

Sedmo mjesto pripalo je grupi „Pink Floyd", a osmo „Everly brothersima". Braća Gallagher nalaze se, neobično, tek na devetom mjestu, iako su novinski napisi o sukobima osnivača grupe „Oasis" godinama punili stranice britanskih tabloida. Kako više ne sviraju zajedno, ne svađaju se pred publikom i na javnim događajima. Na desetom su mjestu Axl Rose i Slash iz „Guns'n'Roses". Zbog njihova se sukoba raspala originalna postava, a Axl nije htio ni čuti da mu se u povratničkoj turneji  pridruži i legendarni Slash.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije