Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispraćaj je u srijedu

Preminuo jedan od najboljih pedijatara u Hrvatskoj

Stipe Čular
Obiteljski album
20.05.2024.
u 14:45

Čular je bio cijenjen i među kolegama pedijatrima i među pacijentima koji se na društvenim mrežama opraštaju od njega.

U 63. godini nakon duge i teške bolesti jučer je preminuo doktor Stipe Čular, omiljeni pedijatar iz Doma zdravlja u Španskom. Čular je često bio na listi najboljih pedijatara u Hrvatskoj. 

– Izuzetan doktor, odličan dijagnostičar, sve pohvale! Spasio mi je kćer sa svojoj dobrom dijagnozom. Došli smo do njega jer je dijete bilo s temperaturom i blijedo. Odmah nas je primio, pregledao, izvadio krv i uputio hitno na zaraznu. Doktori na zaraznoj su rekli da budemo zahvalni pedijatru na brzoj reakciji jer je moglo završiti kobno da se nije odmah reagiralo. Doktore, zahvalni smo vam zauvijek – jedan je od mnogobrojnih komentara na portalu najdoktor.com.

POVEZANI ČLANCI:

Građani se na društvenim mrežama opraštaju od doktora.

- Doktore, hvala vam na svim umirenjima i dubokim istinama i znanjima izrečenim jednostavnim ljudskim jezicima – piše u jednoj od objava.

Čular je bio cijenjen i među kolegama pedijatrima u sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti zbog čega, kada bi dijete došlo po njegovoj uputi u bolnicu, nije bilo sumnje da je potrebna daljnja obrada Posljednji ispraćaj bit će u srijedu u 12 sati na Krematoriju na Mirogoju, prenosi 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mister No
Mister No
19:09 20.05.2024.

Pedijatar mojih klinaca..pristupačan, jednostavan, odličan liječnik. RIP Stipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije