Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeno uređen dom

Marko Grubnić oduševio pratitelje fotografijama stana, jedan detalj privukao je posebnu pažnju

Foto: Instagram screenshot
1/7
12.10.2021.
u 15:13

Modni stilist Marko Grubnić na društvenim mrežama podijelio je fotografije svog stana, a pažnju pratitelja ukrala je njegova fotografija koja visi na zidu iznad velikog stola.

Modni stilist Marko Grubnić na društvenim mrežama podijelio je fotografije svog stana, a pažnju pratitelja ukrala je njegova fotografija koja visi na zidu iznad velikog stola.

"Wow, gdje ste nabavili ovu fotografiju? Nikada nisam vidjela nešto. Bolje. Je li to isprintano ili naslikano?", "Prelijepo", "Sa stilom"2, "Nikada nisam vidjela ništa ljepše ni bolje", samo su neki od komentara pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Inače, Marko se nedavno pohvalio novim poslovnim uspjehom, a kako je otkrio informaciju je mora tajiti godinu dana. Naime Marko od početka listopada u IN Magazinu na Novoj TV vodi  "Extreme Makeover".

-Dragi moji, napokon Vam mogu otkriti skoro godinu dana čuvanu tajnu... Točnije projekt na kojem sam radio cijelo ovo vrijeme. Odmah na početku želim Vam reći da me kroz ovaj projekt vodilo samo i isključivo srce. Upoznao sam predivne ljude čije su me priče i sudbine dirnule duboko, kao što će siguran sam, dotaknuti i gledatelje Nove TV.

-Prikazat ćemo potresne, ali beskrajno inspirirajuće životne priče i ljudske sudbine, težak i bolan put do transformacija koje mijenjaju živote iz temelja, ali i pokazati kako se s puno volje, upornosti i snage dolazi do konačnog osmijeha, pa čak i suza radosnica na kraju. Beskrajno sam ponosan što sam dio ovog projekta u kojem imamo priliku nekome promijeniti život na bolje. Cijelom timu sam zahvalan jer smo zajedno našim hrabrim kandidatima vratili osmijeh na lice i život učinili vedrijim i svakako ljepšim, a srce mi govori da smo tek na početku, i da ćemo još jako puno života dotaknuti i promijeniti na bolje kroz ovu rubriku u In Magazinu- napisao je Marko tada, a ispod objave je skupio brojne čestitke prijatelja i pratitelja.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'  

Ključne riječi

Komentara 7

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:16 12.10.2021.

Zašto ovaj uvijek stoji? Zar ne može sjediti?

Avatar Tombstone
Tombstone
16:23 12.10.2021.

Kic najgore vrste. No ne cudi kod osobe iz duboke provincije

AN
Anezka
08:51 13.10.2021.

U biti ne vidi se stan nego cvijeće, stol i ta slika.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije