Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovita Lile

Lidija Bačić: 'Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene'

Foto: Instagram
1/9
28.08.2018.
u 14:08

Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati. To što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv ne znači da bi i ostali to sebi dopustili, poručila je pjevačica uz fotografiju na kojoj drži ljepljivu vrpcu na kojoj je napisala sex tape

Pjevačica Lidija Bačić, kako piše u svojoj objavi na Instagramu, često nakon objave nove pjesme ili spota dobije poruke u stilu kako će slavu steći tek kada se skine gola ili napravi seksi snimku.

Zato je odlučila odgovoriti svima od kojih dobiva ovakve poruke i uz ovu objavu je stavila fotografiju na kojoj drži ljepljivu vrpcu na koju je napisala sex tape. 

Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti... Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati. To što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv ne znači da bi i ostali to sebi dopustili. Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika, ne pišite kao bez mozga: "Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"..."Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo!

 

 

Ta-daaa!😂😂 Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene😂😂😂😂😂😂 Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti...😎 Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati...to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv-ne znači da bi i ostali to sebi dopustili😉 Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika ...ne pišite kao bez mozga: .."Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"... "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo! Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za drustvene mreže ili koncertne nastupe...ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata😊 Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći...kao i mnoge kolegice... Zato...otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu.Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uzivajte u zadnjim danima ljeta 2018 jer se ono nikad nece vratiti☀ Ja idem u naše lipo more🏝 Pozdrav #sretnaspretnapametna #istasiglas #nevereverphotoshop #planetlille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe. I ništa manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata. Poštujem sebe, svoju obitelj  i neke granice neću prijeći... kao i mnoge kolegice... Zato otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na  loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uživajte u zadnjim danima ljeta 2018. jer se ono neće nikad vratiti. Ja idem u naše lipo more. Pozdrav – napisala je pjevačica. 

Njena publika čestitala joj je na takvoj objavi.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar jest
jest
15:11 28.08.2018.

Draga Lile nema nikakve suštinske razlike između stjecanja "slave" ili bolje reći profita od prodaje tisuća CD-a uz pomoć golih fotografija; ne ulazeći u to kako su dospjele u javnost; te agresivnog korištenja vlastitog seksipila putem vulgarnih, golišavih i zaa ženu ponižavajućih fotografija u istu svrhu. Ne draga Lile nisu tu u pitanju "kvalitete" tvoje glazbe i neki veliki rad već isključivo napaljenost nepametnih i površnih masa vođenih najnižim strastima, znaš ti sve to jako dobro jer bi u suprotnom umjesto cajkaroškog i vulgarnog imidža folk starlete (jer tako svi prodaju CD-e zar ne?) imala imidž poput decentne, skromne i umjerene Mie Dimšić koja nema vulgarnih i fotografija u oskudnoj odjeći na instagramu. Tada bi zasigurno pjevala tradicionalne dalmatinske pjesme, pa u javnosti ne bi gotovo svaki tjedan bile "glazbene" vijesti o svakom novom kutu iz kojega si ovaj put snimljena obavezno u najoskudnijem badiću, da to je teži put i put koji gradi karakter i istinsko poštovanje publike.

PU
paul-umpe
15:08 28.08.2018.

sve vec viđeno.

SP
sputnik57
16:02 28.08.2018.

Kako nije degradirajuće da se na temelju slika guzica i sisa dobija na popularnosti? Kakva je razlika onda između tebe i Seve? Nikakva... Ljudima je više svejedno hoćeš li biti gola ili u oskudnoj odjeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije