Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zadnji čas

Lana Klingor Mihić o prizorima u shoping centru: Sumanuto kupovanje u zadnji čas, ove sirote blagajnice...

Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
1/6
22.12.2023.
u 19:45

Evo ja ne znam, sve sam trebala kupiti u 10. mjesecu još, a ne u zadnji tren. Ako ste poput mene i radite ovo u zadnji čas otkrit ću vam par trikova, rekla je Lana u Instagram storyju

Velike gužve ovih dana vladaju u trgovačkim centrima gdje svi užurbano obavljaju blagdanski shoping, a uvjerila se u to i Lana Klingor Mihić koja je također bila u blagdanskoj kupnji i podijelila je svoje dojmove s pratiteljima na Instagramu.
- Dakle ljudi, ovo sumanuto kupovanje u zadnji čas, ova histerija u shopping centrima, ove sirote blagajnice koje više ne znaju gdje je lijevo... Evo ja ne znam, sve sam trebala kupiti u 10. mjesecu još, a ne u zadnji tren. Ako ste poput mene i radite ovo u zadnji čas otkrit ću vam par trikova i pokazati gdje možete kupiti super poklon pakete. A ja idem sad pronaći i jedne žute tenisice, a onda ću snimiti dućane koji su uvijek dobro rješenje - rekla je Lana u Instagram storyju. Podijelila je i jednu simpatičnu situaciju koja joj se dogodila dok je obavljala božićni shoping.

- Daj sad pazite situaciju u kojoj ja, znači podočnjake imam do nosa, ja jedva gledam. Dolazim do tete i kažem: 'Oprostite, jel imate neke žute dječje tenisice? Znači ne mogu - rekla je kroz smijeh PR stručnjakinja i pjevačica Lana Klingor Mihić. U videima je pokazala i u kojim trgovinama možete pronaći super poklone za Božić.

Glazbenica i poduzetnica Lana Klingor Mihić ovo ljesto se pak osvrnula u Instagram storyju na cijene dizajnerskih torbica za koje treba izdvojiti cijelo bogatstvo i zapitala se je li to neka zezancija. - Jel' ovo neka zaje...cija? Ok. Kužim. Kolekcionari i to, ali dajte ljudi, saberite se. Ja sam kuću izgradila za te pare. Ovaj svijet stvarno ide u k...c - napisala je Lana i objavila je fotografiju na kojoj se nalazi torba marke Hermes i istaknula je na objavi mini model Quelle idole.

Kako stoji uz ovaj model cijena mu je 109.822 eura što bi bilo 828.774,99 kuna. Quelle Idole,' poznatiju kao Kelly Doll, dizajnirao je i proizveo 2000. godine Jean-Louis Dumas. Ovaj model je imao limitirano izdanje i nakon nekog vremena se prestao nalaziti u prodaju, ali se s vremena na vrijeme se u posebnim prigodama za ovaj brend, a iz tog razloga teško ga je naći i u internetskim trgovinama koje preprodaju ovakve modne komade.

Tražen je i zbog malog smiješka na torbi koji prema mišljenjima mnogih predstavlja stavove ove modne kuće prema njihovim kreacijama: izvana ozbiljan, ali prožet lukavim namigivanje. Na objavljenoj fotografiji Lana je pokazala i Birkin torbu "In & Out" Birkin 25 čija je cijena 98.610 u kunama bi to bilo 744.591,72. 

VIDEO Miroslav Škoro komentirao duet s Ivicom Todorićem koji je izazvao veliku kontroverzu u javnosti

 

Komentara 4

CH
chemica
20:11 22.12.2023.

Baš je bilo danas super, ne možeš ni s posla kao čovjek doći doma od mudraca koji su zakrčili grad u ime nekakvih svojih čudnih blagdana. U jedan popodne. A njoj, zabavno! Čak dijeli mudre savjete! Okitiš bor, izgrliš ukućane, odeš idući dan na ručak kod babe, ma proklet bio taj komunizam. Ovo je puno ljepše i "civiliziranije". Darove smo kupili prošli petak, jer znamo među kakvim intelektualcima živimo, ali na kraju i tebe zakači masovna histerija, ni krivog ni dužnog u kilometarskoj koloni...Jer oni kupuju! Uhvatili ljudi pravi duh Božića! Mrš.

CI
Cibetka
21:18 22.12.2023.

Kako ona zna kako je tim blagajnički osim ako ih i ona ovih dana masira s kupnjom kao da je sudnji dan,zastonse nije izreklamirala tako da je rekla evo ja sam sve nabavila prošli tjedan i sad hladim j..a doma i nisam u gužvi kao ostale bu...e.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:58 22.12.2023.

Dok imam osnovne namirnice boli me briga. Ne moram poklone kupovati, neću niti jelku kititi. Produženi vikend i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije