Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Lana Jurčević progovorila o strahu nakon potresa i podijelila emotivnu objavu

Foto: Instagram
1/9
04.01.2021.
u 20:30

Lanu je potres užasno prestrašio, ali je sada čini se mirnija. Svoja razmišljanja podijelila je na društvenim mrežama.

Nakon što je pjevačica Lana Jurčević objavila video koji je snimila točno u trenutku velikog potresa magnitude 6.2 stupnja koji je pogodio područje Petrinje, otvorila je i grupu za pomoć stradalima.

Lanu je potres užasno prestrašio, ali je sada čini se mirnija. Svoja razmišljanja podijelila je na društvenim mrežama.

"Kung fu protiv strahova! Strah je dobar samo da te podsjeti kako si pred nekim stvarima malen. Pred prirodom i visim silama... Koliko mrzim 2020-u, toliko je i volim. Koji apsurd. Mrzim je iz istih razloga kao i vi, a volim jer smo ušli puno dublje u sebe, natjerala nas je da važemo i procjenjujemo sve puno drugačije" započela je pjevačica i nastavila:

Foto: Instagram screenshot

"Moji prioriteti, želje i ‘fix ideje’ su se totalno promijenile. Iako sam cijeli život bila sklona analiziranju, proučavanju... rekla bih da sam uvijek radila na sebi u tom smislu, ali ovom brzinom - nikad. Neki moji snovi iz djetinjstva su izgubili na značaju i nije to tako loše kako zvuči. Ja sam dobro s tim. Nitko nije duhovno rastao u idealnim uvjetima. Na sreću ili žalost, bol je ono što nas uči, mijenja, prilagođava, daje priliku da budemo i bolji ljudi, ali i da se bolje nosimo sa svime.
Nemamo kontrolu nad toliko toga, ali imamo nad tim kako ćemo se nositi s onime što nas ‘pogodi’. Kod nas je treslo i jutros i nije lako se naviknuti, priznajem. I još se učim... Svaki put te podsjeti koliko si malen ispod zvijezda... Ali moramo doslovno vježbati pozitivu i ne klonuti duhom. Volim vas." zaključila je Lana.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije