Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

Modna influencerica otkrila sretnu vijest: 'Već neko vrijeme ne stanem u traperice i nikad nisam bila sretnija'

Story Hall of Fame party
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
29.11.2021.
u 16:29

Domaća modna blogerica Ana Bacinger na svojim je društvenim mrežama podijelila lijepe vijesti.

Hrvatska modna blogerica Ana Bacinger na svojim je društvenim mrežama podijelila lijepe vijesti. Naime, Bacinger je otkrila da je trudna. „Već neko vrijeme ne stanem u traperice i nikad nisam bila sretnija zbog toga. Trudna sam 24 tjedana", napisala je Bacinger uz fotografiju na kojoj pozira u bijelom odijelu na kojoj se ističe trudnički trbuščić. 

U komentarima su joj mnogi pratitelji čestitali, a među njima i glazbenica Ida Prester, glumica Lana Gojak Bajt, Influencerica Jelena Marinović i Ljupka Gojić Mikić. „Predivna, predivna trudnica“, pisali su joj pratitelji uz čestitke.

Inače, Ana se u listopadu udala za svog dugogodišnjeg partnera Sebastijana Kodbu. Intimno vjenčanje odvilo se u Rovinju s najbližim osobama, a drugačije je i to što se bilo u četvrtak.

Pojasnimo da je Bacinger diplomirana novinarka, blogerica, influencerica i poduzetnica te da je na sceni prisutna više od deset godina. Posebnu pažnju pridaje uređenju svojih društvenih mreža te piše blog Little fashion paradise. Prošle je godine lansirala i svoju prvu kolekciju odjeće, a radi se o organskim pamučnim majicama kratkih i dugih rukava. Ove godine kolekciji je dodala i trenirke te platnene torbe za plažu.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije