Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA RASKOŠ

Kći čečenskog naftnog tajkuna udala se u vjenčanici vrijednoj 280.000 eura

Vjenčanica
Foto: Facebook
1/3
02.10.2016.
u 16:33

Spektakularno vjenčanje u Monaku...

Dvadesetjednogodišnja Elina Bazhaeva udala se za dvadesetšestogodišnjeg poduzetnika Beka Alija Khana Mamakaeva kojeg je upoznala u veljači ove godine, a zaručili su se samo dva mjeseca kasnije.

Ona je kći čečenskog naftnog tajkuna Muse Bazhaeva koji je predsjednik kompanije OJSC Alliance Group, a on je nasljednik grupe Dorchester Finance i Alinma Cosmetics te suvlasnik u očevim kompanijama. Osim toga, mladoženja je diplomirao na sveučilištu Londonu i govori šest jezika, prenosi Daily Mail.

 

Vjenčanje je održano u ekskluzivnom restoranu Le Louis IV u Monte Carlu, a prisustvovalo je samo stotinjak gostiju. Usprkos tradiciji, mladenci su sjedili zajedno, no Musa i njegova supruga ispoštovali su običaje.

Naime, čečenska vjenčanja tradicionalno plaćaju mladoženje pa samo članovi njegove obitelji mogu sudjelovati, što je tužan dan za mladenkine najbliže.

Vjenčanica u kojoj se Elina udala prostirala se metrima iza nje, vrijedna je čak 280.00 eura, a dizajnirao ju je Zuhair Murad

>> 'U super je stanju, ali potrebno je temeljito čišćenje kako bi se uklonio smrad prijevare!'

Komentara 19

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:08 02.10.2016.

zasto svi ruski bogatssi zive na zapadu, drze lovu na zapadu, njihova djeca se udaju i zene na zapadu,?

KI
killthesnake
18:44 02.10.2016.

Kako može nešto što izvire iz zemlje biti vlasništvo jedne osobe ili nekolicine njih ?

AN
anticenzura
19:03 02.10.2016.

Tata joj se nakrao u pretvorbi i privatizaciji, kao i svi tajkuni i ratni profiteri. Nista novo na orizontu, znamo i mi nesto o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije