Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjala u emisiji

Jovana Joksimović u nikad izazovnijoj kombinaciji pokazala vitke noge, gledatelji su na njima primijetili jednu stvar

Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/9
21.06.2022.
u 10:05

Inače, ovu metodu koristi puno slavnih žena kako bi im tijelo izgledao sjajno na televiziji.

Srpska novinarka i televizijska voditeljica te supruga pjevača Željka Joksimovića pojavila se u jednoj srpskoj emisiji, a za tu je prigodu odjenula haljinicu bež boje s istaknutim kratkim rukavima, a u prvom planu su bile njezine vitke noge. Kombinaciju je dodatno podigla modernim štiklama na vezanje u zelenoj boji. 

Gledatelji su primijetili kako njezine noge izgledaju kao da su premazane uljem ili losionom koji je noge učinio još sjajnijima, zbog čega je bilo teško ne gledati samo u njih. 

''Ulje na platnu'', napisao je jedan od korisnika društvenih mreža aludirajući na noge koje izgledaju masno, ali ipak je među komentarima bilo više onih koji su voditeljicu obasuli pozitivnim komentarima.

''Ona sjaji'', ''Ma savršena!'', ''Uvijek zgodna…'' bili su samo neki od pozitivnih komentara na Jovanu.

Inače, ovu metodu koristi puno slavnih žena kako bi im tijelo izgledao sjajno na televiziji.

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
14:33 21.06.2022.

Do kad bude trajala ta srbijanska provokacija Hrvata sa ovakvim temama? Dok nekom ne pukne film, pa bi se svašta moglo dogoditi tim zapadnoturskim provokatorima, koji primaju hrvatske plaće? A i nisu za drugo, provociraju, provociraju, provociraju.... Dok ne isprovociraju - vlastitu sudbinu.

ST
Stipan
11:31 21.06.2022.

Jovana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije