Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko

Ivica Kostelić objavio fotku s blizankama: Tata 21. stoljeća

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/5
18.05.2020.
u 16:16

Ivica i Elin Kostelić imaju dva starija sina, Ivana kojem je pet godina i Leona koji ima tri godine, a blizanke su se rodile prije dva mjeseca.

Prije dva mjeseca supruga Ivice Kostelića rodila je blizanke kojima su dali imena Kata i Jana. Elin Kostelić bila je u rodilištu u Petrovoj kada je Zagreb pogodio jak potres i sve rodilje su tada bile evakuirane. Ivica je brzo stigao iz Kloštar Ivanića i suprugu je odveo doma gdje su ih čekali sinovi, petogodišnji Ivan i trogodišnji Leon.

1/9

Ivica je sada podijelio fotografiju snimljenu tijekom šetnje s blizankama i napisao je uz nju: Tata 21. stoljeća na misiji. Na fotografiji naš proslavljeni skijaš gura kolica s blizankama i na leđima nosi ružičasti ruksak.

- Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i  profesionalni ,i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom 
terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila 
trudnoću. - rekao nam je Ivica kada su se rodile blizanke i dodao kako će proslava povodom dolaska curica u njihovu obitelj biti odgođena dok se ne smiri situacija s koronavirusom.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije