Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvratila

Lidija oštro odgovorila pratitelju: Oprosti što imam pravi posao i obaveze

Foto: Instagram
1/5
18.05.2020.
u 13:00

Lidija iz showa "Brak na prvu" u showu je pokazala da uvijek kaže ono što misli pa je takva i u komunikaciji sa svojim obožavateljima.

Lidiju Stević publika je upoznala u RTL-ovom sociološkom eksperimentu "Brak na prvu". Često se sukobljavala sa svojim suprugom iz showa i brzo su shvatili kako nisu savršen spoj. Profesorica hrvatskog jezika i književnost nakon izlaska iz showa nastavila je komunicirati sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama i pitala ih je što rade, a jedan pratitelj pitao je Lidiju ima li volje za išta drugo, jer volje za snimiti video koji im je davno obećala očito nema. Lidija je brzo i oštro odgovorila ovom pratitelju:

1/15

- Imam volje za puno stvari svaki dan. Recimo radim od jutra do kasno popodne pa treniram pa pišem pa se družim s prijateljima i obitelji. Od kud tebi pravo i ideja da mi ovim tonom postavljaš pitanje? Za video nemam volje jer ga ne stignem napraviti kako treba. Oprosti što sam perfekcionist  i što imam pravih obveza i pravog posla koji ću prvo napraviti, a o videu ću tek onda razmisliti i kad mi se bude dalo i kad budem imala volje ću ga snimiti, a možda i neću. Moj video, moja odluka i može mi se.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pahor
13:59 18.05.2020.

Ta žena nije pri sebi i trebala bi stručnu pomoć, to govorim potpuno dobronamjerno. Njezine psihotične reakcije, suluda mimika lica, ispadi gnjeva, da, definitvno treba stručnu pomoć dok ne ozlijedi sebe ili nekog drugoga.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
23:35 18.05.2020.

Hitno joj treba jedna dobra institucija. Ako ne zbog nje, ono zbog okoline!

AN
ANNY
14:10 18.05.2020.

Prioritet neka joj bude stručna pomoć. Nije svjesna kakovo je njeno ponašanje. Dugotrajno liječenje je jedina opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije