Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA MJUZIKLA

I Psihomodo pop počeo pjevati Tončija Huljića

mjuzikl pacijenti
Foto: Mateja Vrčković
1/8
05.09.2016.
u 09:23

Treći najavni singl mjuzikla 'Pacijenti' - 'PSIHOPAT' predstavljen je u izvedbi legendarnog rock benda Psihomodo pop. Pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića, jedan je od songova koji će se pjevati u iščekivanom mjuziklu 'Pacijenti' pod vodstvom trojca GAVRAN-HULJIĆ-BARBERIĆ, čija je premijera zakazana za 4.listopad u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Da će mjuzikl 'Pacijenti' iznjedriti i brojne hitove već su dokazale pjesme 'Srce za vodiča' u izvedbi Petra Graše i Hane Huljić, te 'Ima nešto u tome' u izvedbi Doris Dragović i Jacquesa Houdeka, a mjesec dana prije svečane premijere predstavlja se i treći singl 'Psihopat'. Nakon balada red je došao na pravu rock pjesmu.

'Budući da se radi o žestokoj pjesmi logičan izbor bio je Davor Gobac i Psihomodo pop. Prvo su bili malo u čudu što ih ja zovem da otpjevaju moju pjesmu, no kad su je čuli, dvojbe nije bilo. Dok smo snimali čak su oni pokušavali izvesti nježniju verziju 'Psihopata', no ja sam inzistirao da to bude snažnije, pravi žestoki rock. Jako sam zadovoljan kako su je izveli. Veselim se što ćemo zajedno uskoro snimiti i spot.', rekao je Tonči Huljić o ovoj nesvakidašnjoj suradnji.

Zadovoljstvo ovom suradnjom ne krije ni Davor Gobac: 'Meni se to odmah sve svidjelo, ti nazivi: 'Psihopat', 'Pacijenti'.. Čim nam je poslao pjesmu svidjela nam se, tema je suluda, pjesma je crno humorna, a opet čak i poučna. Tako dobismo taj lijepi čak bi rekao punk-rock za mjuzikl i prvu suradnju s Tončijem'.

Do premijere mjuzikla 'Pacijenti' dijeli nas nešto manje od mjesec dana. 4.listopad u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog zakazan je za premijeru dugoiščekivanog djela za koji je libreto napisao Miro Gavran, glazbu Tonči Huljić, tekstove songova Vjekoslava Huljić, dok je redatelj i koreograf Igor Barberić. Ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

Za više informacija pratite stranicu: www.mjuziklpacijenti.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije