Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premišljala se

Glumica iz 'Crno - bijelog svijeta' glumit će Marinu Tucaković u novom filmu

Foto: Instagram
1/14
10.04.2023.
u 16:33

Dugo se premišljala Ankica Dobra treba li prihvatiti ovu ulogu, ali na nagovor supruga i nakon što je pročitala scenarij pristala je

Nakon uspješnog filma o pjevaču Tomi Zdravkoviću,  u Srbiji se snima film o još jednoj legendi narodne glazbe - Džeju Ramadanovskom. Ramadanovski je preminuo 6. prosinca 2020. nakon problema sa srcem, a ekranizirana verzija njegovog života će se zvati "Nedjelja" i prema pisanju medija u Srbiji Džeja će utjeloviti pjevač Husein Alijević Hus.

U filmu se pojavljuje i lik kantautorice Marine Tucaković koja je bila važna ženska figura u Džejevom životu i nju će, prenosi Blic, glumiti Anica Dobra.  Uz Marininu pomoć je Džej od siromašnog dječaka došao do glazbene pozornice i ostvario veliku karijeru, a Anicu je produkcija odabrala za lik Marine Tucaković jer je glumica zajedno sa suprugom Mićom Sovtićem svjedočila ovom prijateljstvu tijekom zadnjih nekoliko desetljeća.

- Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga s kojim je u sretnoj bračnoj zajednici tri desetljeća, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pjevačevu dušu bolje nego itko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da uđe u Marinin lik - ispričao je za Blic izvor blizak glumici.  Ulogu je na kraju prihvatila i to najviše zahvaljujući suprugu koji joj je objasnio kako nitko osim nje, koja je svjedočila brojnim druženjima Marine i Džeja, neće moći bolje i iskrenije odigrati lik Marine Tucaković.

Glumica je bila prisutna brojnim druženjima i bila je svjedok nastajanja nekih od hitova koje je ovaj dvojac stvorio i među prvima ih je i čula. Nakon što je pročitala scenarij, Anica, koju smo gledali u popularnoj seriji 'Crno - bijeli svijet', nije dvojila i prihvatila je ulogu.

- Njena energija na setu je nezamjenjiva. Pomaže i drugim glumcima, a prije svega Husi koji tumači Džeja. Najviše mu pomaže oko pokreta i nekih pjevačevih originalnih gegova, tikova, mimike, koji su samo njemu bliski ljudi znali - rekao je izvor.

VIDEO Glazbenik iznenadio priznanjem: 'Radim u fast foodu i perem podove kako bi mogao platiti režije'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije