Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju nezadovoljstvo

Gledatelji bijesni zbog izbora polufinalista: 'Nikad gori The Voice', 'Lova je ipak najbitnija u svemu'

Foto: Dario Njavro/HRT, Facebook
1/13
09.02.2020.
u 10:39

Izbor polufinalista podigao je mnogo prašine na društvenim mrežama, posebice na službenoj Facebook stranici 'The Voice Hrvatska'. I dok su jedni slavili prolazak svojih favorita, drugi pak nisi krili svoje nezadovoljstvo izborom polufinalista.

Iza nas je prva emisija uživo showa 'The Voice'. Od 16 najboljih koji su se sinoć predstavili publici i žiriju prolaz je izborilo njih osmero i to zahvaljujući glasovima publike i odluci mentora.

U daljnje natjecanje prolaz su tako izborili Bernarda Bobovečki i Jakob Grubišak iz tima Dečak,  Albina Grčić i Adriana Vidović iz tima Massimo, Vannini Filip Rudan i Darija Ramljak te Dora Juričić i Vinko Ćemeraš koji su članovi tima Gobac.

Izbor polufinalista podigao je mnogo prašine na društvenim mrežama, posebice na službenoj Facebook stranici 'The Voice Hrvatska'. I dok su jedni slavili prolazak svojih favorita, drugi pak nisi krili svoje nezadovoljstvo izborom polufinalista.

- Zabranila bi glasanje publike i prepustila tu odluku glazbenim stručnjacima. Večeras su ispali neki kandidati koji su bili bolji od ovih što su ostali, a sve zato što odabire publika.... svako svoje. Kako je lova ipak najbitnija u svemu tako je na žalost i u ovom slučaju. Vidim da se favorizira Filip...... kod mene ni slučajno jer mu previse 'šuška' glas dok piva kao Akiju, samo što Akiju to dobro stoji za razliku od njega. Što se mene tiče večeras je Petra bila vrh s pjesmom Josipe Lisac i ona je moj pobjednik - glasi jedan od komentara nezadovoljne gledateljice.

 

Foto: Facebook/RTL

- Nikad gori Voice, bez uvrede... kandidatima sve najbolje - poručila je pak druga pratiteljica na koju se nadovezala druga te poručila kako je ovo najbolja sezona do sada.

Foto: Facebook/RTL

Bilo je i onih koji su uvjereni da se već zna pobjednik. - Filip je pobjednik, on je 'The Voice' - komentirao je jedan od gledatelja iz inozemstva potvrdivši tako još jednom kako se The Voice prati i kako naši talenti oduševljavaju i publiku van granica Hrvatske.

Foto: Facebook/RTL

Filip Rudan: 'Možemo reći da sam zaljubljen i najviše volim pisati o ljubavi'

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar marela
marela
12:36 09.02.2020.

Ne znam cemu toliko frke?! Ko god da pobijedi, nema njemu prilike na hr estradnoj sceni. Gdje su pobjednici prethodnih sezona? Nema ih!!!!

Avatar Ka_poel
Ka_poel
12:57 09.02.2020.

Uglavnom su prošli najbolji. Do kraja će još mnogi "najbolji" ispasti, a o ukusima se ne raspravlja. Osim tog, kom je suđeno da uspije, ne mora ni biti pobjednik.

NA
Namcor
11:22 09.02.2020.

I kakav je to clickbait naslov? Zašto, pobogu, bi netko bijesnio zbog subotne večernje emisije za razonodu? Trebali ste istaknuti bijesne komentare jer se ovo gore navedeno nema veze s naslovom...budite vjerodostojni, niste 24sata, niti index

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije