Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko želi biti milijunaš?

Gdje se nalazi Kineski zid? Pogledajte neslavan odgovor na ovo pitanje...

Screenshot Youtube
10.08.2018.
u 11:07

Na pitanje gdje se nalazi Kineski zid, natjecateljica je od ponuđenih odgovora "Kina", "Indija", "Južna Koreja" i "Japan" prvo iskoristila džoker "pitaj publiku", a nakon toga je iskoristila i drugi...

"Tko želi biti milijunaš" jedna je od najpoznatijih emisija ljubitelja kvizova. Natjecatelji moraju odgovoriti na postavljena pitanja, a imaju i tri džokera koja mogu iskoristiti ako ne znaju odgovor.

Prvih nekoliko pitanja obično su lagana i natjecatelji znaju odgovore, no znaju se dogoditi i neslavni nastupi pojedinih natjecatelja.

Jedan od poznatijih slučajeva bio je kada je natjecatelj na pitanje "što se još uvijek ne kontrolira na tehničkom pregledu", odgovorio ispušni plinovi, iako je ponuđen odgovor bio i "čistoća pepeljare".

Jedna od takvih osoba je i 26-godišnja Su Ayhan koja se osramotila u turskoj emisiji "Tko želi biti milijunaš".

Na pitanje "gdje se nalazi Kineski zid", natjecateljica je od ponuđenih odgovora "Kina", "Indija", "Južna Koreja" i "Japan" prvo iskoristila džoker "pitaj publiku", na što je točno odgovorilo samo 51 posto publike, što je natjecateljicu još više zbunilo pa je odlučila iskoristiti i drugi džoker "zovi" i točno odgovorila na ovo "teško" pitanje zahvaljujući svom prijatelju.

U svoju obranu natjecateljica je poslije izjavila da se može koristiti džokerom onako kako želi. Šteta, jer da ih nije odmah iskoristila, možda ne bi ispala već na sljedećem pitanju.

VIDEO Koje su turske serije bile najgledanije

 

Komentara 55

Avatar poljicanin
poljicanin
13:07 10.08.2018.

Odmah ju zaposliti u VL!

LU
lukborn
11:35 10.08.2018.

Imaju ljudi tremu pred kamerama, ne treba odmah osuđivati. Posebice se ne bi trebali naslađivati novinari večernjeg!

DU
Deleted user
11:23 10.08.2018.

Zar mislite da je kod nas bolje?! Toliko glupih završe fakultet na bubanje, a ne znaju trivijalne stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije