Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili

'Gazde' šalju video pozdrave sa izuzetno uspješne američke turneje

gazde
Foto: PR FOTO
1/3
17.04.2015.
u 15:57

Već sljedeći dan po dolasku oduševili su izvrsnim koncertom u Chicagu, dan nakon ponovili isti uspjeh u Clevelandu, pa publiku digli na noge i dan nakon u Pittsburgu

Prije točno tjedan dana, poznati tamburaški sastav 'Gazde', uputili su se na svoju prvu veliku samostalnu američku turneju.

Već sljedeći dan po dolasku oduševili su izvrsnim koncertom u Chicagu, dan nakon ponovili isti uspjeh u Clevelandu, pa publiku digli na noge i dan nakon u Pittsburgu. Nakon uspješna tri koncerta, svoja tri slobodna dana iskoristili su za odmor, prikupljanje dojmova, ali i za turistički obilazak.

Gazde su poznati po velikoj bazi obožavatelja, a posebno za one koji ih vjerno prate u Hrvatskoj, poslali su i kratki video u kojem su nas obavijestili o aktualnostima iz Amerike. Kako se ipak nalaze na svojoj prvoj samoslatnoj velikoj američkoj turneji, nema puono vremena za odmaranje, jer ih već danas čeka koncert u San Jose, a prije povratka u Zagreb, na rasporedu su još i Los Angeles i New York.

Presretni reakcijama publike, ali i činjenicom kako su skoro svi koncerti rasprodani, zaista se čini kako 'Gazde' žive svoj san. Vjerujemo da će se vratiti doma puni dojmova, a nakon toliko godina duge karijere, to su svakako i zaslužili.

>>Gazde uoči američke turneje: Sviramo dobro, a osjećamo se još bolje!

>>Gazde najavljuju američku turneju, prvi koncert već u petak

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
11:58 18.04.2015.

Bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije