Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Farma: Pjer za novog gazdu imenovao Dinu Bubičića

14.03.2009.
u 18:26

Izabrao sam muškog gazdu jer su ženske već dosta toga zakuhale - povjerio nam se ekskluzivno Pjer Žardin jutro nakon odlaska s Farme te obrazložio svoj izbor ovako

- Htio sam nekoga tko je smiren i staložen, da spusti loptu, a Dino Bubičić mi se čini kao takav lik. Gledatelji će se u to uvjeriti u večerašnjoj, ili sutrašnjoj epizodi na Novoj TV kada će preostali farmeri pročitati Žardinovo pismo.

- Svi oko mene smatraju da sam nepravedno eliminiran. Nisam zaslužio ispadanje jer sam bio marljiv i vrijedan, ali Bože moj, to je igra i tako to ide - još uvijek nepomiren s porazom u igri znanja protiv Ivane Paris, Žardin odmara u hotelu nakon napornog tuluma dobrodošlice u klubu Gallery gdje se uopće nije zabavio jer su mu jako išli na živce novinari i fotoreporteri.

Smatra da je prerano za bilo kakve prognoze o pobjedniku, ali da su moguća psihička ‘pucanja’ je siguran. - Tome i služi show da vidimo kakav je tko zapravo.

Mnogi bi mogli ‘puknuti’, a pogotovo Rennman koji je jako emotivan, ali je i on skužio da od ulaženja u konflikte nema koristi pa se kao i ostatak muške ekipe počeo povlačiti kada bi se cure posvađale - otkriva Žardin intimu Farme prije koga je već ispao Ante Gotovac, a Tanja Jovanović je odustala.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije