Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Katarina Mamić na izboru za Miss svijeta oduševila u Aragovićevoj haljini

Foto: Boris Mataković
1/5
14.12.2019.
u 17:35

Katarina Mamić oduševila je publiku u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića.

Katarina Mamić dala je sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način.

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svijetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta.

Foto: Boris Mataković

''Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo'', kazala je Katarina Mamić.

''Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući'', rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

Pogledajte najgore padove na modnim pistama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije