Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najzgodnija hrvatica

Imala je samo 4 godine kada su joj prorekli budućnost! Prepoznajete li ovu djevojčicu?

Foto: Promo
1/6
25.09.2019.
u 23:51

Nova Miss Hrvatske oduvijek je bila stvorena za pistu.

Nova Miss Hrvatske, Katarina Mamić, svojim izgledom oduzima dah. To naravno nimalo ne čudi budući da je riječ o službeno najljepšoj Hrvatici, no malo tko zna da su Katarini još prije 19 godina prorekli sudbinu da će biti okrunjena upravo ovom titulom. 

Sa samo 4 godine, Katarina je nosila modne revije, a kao mala manekenka svojim je izgledom oduševljavala još i tada. Snimka koju je direkcija Izbora za Miss objavila na svojem FB profilu pokazuje malenu Katarinu kako šeta modnom pistom, a voditeljica tijekom njezine šetnje govori kako je riječ o budućoj Anici Martinović.

Katarina na snimci izlazi prva, a direkcija Izbora do snimke je došla preko Katarininih roditelja. 

Tada je dakako bila riječ tek o simpatičnim voditeljskim upadicama, no na kraju se procjena voditeljice i ostvarila jer Katarina Mamić danas je i službeno najljepša Hrvatica koja će Lijepu Našu krajem godine predstavljati na svjetskom Izboru ljepote.

Foto: Boris Mataković

Podsjetimo, Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva koja će 14. prosinca u Londonu predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta. Prva pratilja joj je Maria Rogić iz Zagreba, a lentu drugu pratilje ponijela je Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitaltelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Katarina Mamić je predstavnica Ličko-senjske županije, visoka je 180 cm te je 28. hrvatska ljepotica koju Hrvatska šalje na svjetski izbor ljepota, a dan nakon pobjede otkrila nam je je li ju pobjeda iznenadila. - Jako sam sretna i nadala sam se pobjedi premda u nekim trenucima nisam bila baš sigurna jer je konkurencija bila velika - priznaje nam buduća novinarka koja dodaje da jako voli svoj studij i ne namjerava zapostaviti svoju struku.

Katarini je krunu predala bivša prošlogodišnja Miss, Ivana Mudnić-Dujmina. Nova missica u slobodno se vrijeme bavi modelingom, a da joj se posreći na lotu, zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila. Na naš upit što joj najviše može izmamiti osmijeh na lice odgovara: djeca. - Oduševljava me njihova radoznalost - kaže nam Katarina dodajući kako su joj na pobjedi prvi čestitali brat i mama koji su je i pratili u Mali Lošinj. Međutim, na pitanje kakvih je dojmova o pobjedi njezin dečko, ostala je tajnovita i nije nam odgovorila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije