Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Ne viđamo je često! Nives pokazala prezgodnu mlađu sestru

Foto: Instagram
1/11
17.06.2019.
u 20:19

Nives se natjecala u 'Plesu sa zvijezdama', ona i partner Ispali su u trećoj emisiji, a naporni treninzi rezultirali su novom linijom i gubitkom kilograma zbog čega je majka Mira bila nezadovoljna.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus zaputila se na odmor u Kopenhagen, a povela je i mlađu sestru Mateu Zeljković koju ne viđamo često.

- Evo lagana šetnjica po Kopenhagenu. Morale smo nabiti cvike da nam se ne vide ti podočnjaci do sisa, ali evo lijepo je - komentirala je Nives u videu na Instagramu.

Foto: Instagram Asos

Nives se natjecala u 'Plesu sa zvijezdama', ona i partner Ispali su u trećoj emisiji, a naporni treninzi rezultirali su novom linijom i gubitkom kilograma zbog čega je majka Mira bila nezadovoljna. - I tako, ugleda me majka napokon danas i sva šokirana kako sam 'propala'. Gledala ona na TV-u rasnu, pupastu ženu, a ono, kćerka joj dođe dva broja manja- našalila se Nives prije ispadanja iz 'Plesa sa zvijezdama'.

Prije toga Nives je odnijela pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a tada je priznala da joj je uz obitelj velika podrška i bivši suprug Dino Drpić.

Foto: Instagram Asos

Nedavno je  odlučila odgovoriti pratiteljicama na Instagramu koje su je izvrijeđale zbog fotografije koju je objavila na toj društvenoj mreži.

"I svaka superjunakinja ponekad je samo slatkica i maza...", napisala je pjevačica ispod objave koju je lajkalo više od 17.000 obožavatelja.

"Strašno je biti na izvolite svaki dan,višak sisa= manjak mozga", komentirala je objavu jedna pratiteljica, no Nives ovaj put nije htjela ostati dužna.


 

"Današnje žene da žele biti 'na izvolte' ne bi se za početak nikad sređivale. Što si jednostavnije obučen veća je šansa da ti netko priđe. Današnje žene ako se žele poštedjeti muškog društva i uleta, odjenu najsexy kombinaciju koju posjeduju u ormaru, jer frajeri se boje žena koje znaju da moral nije nešto što se oblači.  No apsolutno je tužno da jedna žena vrijeđa žene na osnovu fizičkog izgleda. Da jedna žena koja je vjerojatno i sama izložena tim istim predrasudama, sve žene s velikim grudima,koje one čak nisu ni birale, nazove bezmozgašicama. Ako su zloba i vrijeđanje različitosti odlike ljudi s mozgom ja zaista želim zauvijek ostati 'bez mozga'", odgovorila joj je Celzijus. U raspravu se uplela i druga pratiteljica koja isto tako nije bila oduševljena fotografijom.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:



 



 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Analizator
Analizator
20:25 17.06.2019.

Ufff to mam treba a ne oni kosturi. Samo naprijed cure!

DU
Deleted user
20:41 17.06.2019.

Sisata ova "seka".

BO
Bozovic
23:11 17.06.2019.

ovakve mi je Doktor prepisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije