Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG VATRENIH

Dnevnik HRT-a prvi put u povijesti nije počeo na vrijeme

Foto: HRT/Screenshot
1/5
16.07.2018.
u 19:15

Tek nakon što završi program na Trgu bana jelačića HRT će nastaviti sa svojim redovnim programom

Nevjerojatni doček naših nogometaša u Zagrebu već sad je ušao u povijest po mnogim detaljima. Osim rekordnog broja ljudi na ulicama  prvi put u povijesti dogodilo se i da Dnevnik HRT-a nije počeo na vrijeme.

-  Pratit ćemo naše nogometaše sve do dolaska na Trg bana Jelačića i tek nakon što završi program na Trgu nastavit ćemo i mi s našim redovnim programom i emitirati Dnevnik i ostale emisije - kazao je voditelj Marko Šapit, koji više od četiri sata vodi emisiju Zabivaka na HRT-u.

1/23

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TONI
TONI
19:34 16.07.2018.

I to se oprasta Bravo VATRENI ZIVILA NAM VJECNO NASA HRVATSKA

KM
kmeekmee9
23:40 16.07.2018.

al su zato u dnevniku srezali Dalicev govor gdje se zahvaljuje Hrvatima u Bosni, dijaspori i Braniteljima... bit ce da je govor mrznje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije