Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna objava

Danijela Dvornik u suzama: 'Teško je živjeti u ovom muškom svijetu'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
18.07.2019.
u 18:42

Hrvatska blogerica objasnila je da za pomoć ne traži muškarce jer im se na licima vidi da ne žele pomoći.

Prije polaska na ljetovanje, Danijela Dvornik sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila da se unatoč veselju pred odlazak na more, ipak ne osjeća u potpunosti sretnom.

Jučer sam imala jako stresan dan, zapravo stres me pere zadnjih dana jer sad kreće "grande finale" uređenja kuće i sinkronizacija svih preostalih poslova - objasnila je Danijela razlog za rastresenost. Iako voli dekoriranje prostora, priznala je što joj nedostaje u kući kada se dogode ovakve situacije.

Uz sve gušte uređivanja kuće, neminovni su i problemi. Ali sve riješavam u maniri "muškarčine" svjesna koliko mi je kao ženi, k tome još i samoj, to poprilično teško u ovom muškom svijetu gdje nema kavalira nego svatko eskivira situaciju da se uopće ponudi (vidim im to na faci), pa me to zakoči u namjeri da pitam - razočarana je blogerica. Naposlijetku, to ju je i rasplakalo.

Foto: imdb

Jučer nakon sređivanja zagrebačkog stana, pakiranja stvari, stresa od "samodaneštonezaboravim" i promišljenog slaganja kutija kako bi sve stalo, sa stvarima koje mi trebaju, nemogućnosti da pronađem ključeve a znam da su negdje, zaplakala sam onako ženski. Došlo mi je da sve pošaljem 3PM! Trebao mi je neki ljudski zagrljaj, utjeha i doza nečije snage da ne klonem - napisala je Danijela koja je bez supruga, nikad prežaljenog Dine Dvornika, ostala prije nešto više od 10 godina. Ipak, brzo je morala sabrati se.

A onda sam te iste suze obrisala brzinski, promislila kako nemam vremena za durenje, jer treba voziti do Splita, prespavati i onda prvim trajektom na otok u kuću koja ne liči na kuću u kojoj se može živjeti. Ali dobro je. Tu sam. Izdržati ću i za 2-3 tjedna bit ću opet ja i kuća će dobiti svoje novo ruho. A svakom frajeru koji mi piz***** uleti, neka bude spreman na pitanje "gdje si bio kad sam kuću uređivala?" - poručila je Danijela.

Komentara 25

BO
Bojnik
18:50 18.07.2019.

Sta je to Hrvatska blogerica? Jel to zanimanje,strucna sprema?

Avatar anlaser
anlaser
19:33 18.07.2019.

Em ti miša kako ti krvavo zarađuješ za život ! ?

ZB
Zoki-Bijela
19:09 18.07.2019.

Uhvati se posla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije