Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pridržavala ga supruga

Narušeno zdravlje? Slavni milijarder jednim detaljem zabrinuo mnoge tijekom šetnje gradom

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
18.07.2019.
u 07:00

Nekoliko milijardi 'težak' par nema djecu, a mnogi su sumnjali da će njihov brak ovoliko opstati.

Jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, Bernie Ecclestone, vlasnik formule 1, viđen je u šetnji ulicama Londona sa suprugom Fabianom Flosi, s kojom je u braku od kolovoza 2012. godine.

Ono što je fotoreporterima i prolaznicima privuklo pozornost bilo je Berniejevo lijevo oko koje 88-godišnji bogataš ne može normalno otvoriti. S 43-godišnjom suprugom nalazio se u dućanu sa sportskom opremom kada su ih uočili novinari.

Foto: Profimedia

Ecclestone se rodio gotovo slijep na desno oko, zbog čega je cijeli život nosio naočale, a prošle je godine u Londonu završio i na operaciji skidanja dioptrije.

Poznati milijarder prvi put vjenčao se još 1952. godine s Ivy Bamford, s kojom ima kćer Deborah, no datum kada su se rastali nije poznat. Veza s Tuanom Tan završila je 1984. godine nakon 17 godina, kada je njegova druga supruga, Slavica Radić, prvi put zatrudnjela. U godinama koje su proveli zajedno par je dobio dvije kćeri, Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski tabloid The Sun objavio je da se razilaze.

Fabiana Flosi potpredsjednica je marketinga za Grand Prix u Brazilu. Iako je Bernie izjavio kako se više ne planira ženiti nakon što se rastao od Slavice, čini se kako Fabiani nije mogao odoljeti. Nekoliko milijardi težak par nema djecu, a mnogi su sumnjali da će njihov brak ovoliko opstati.

Ključne riječi

Komentara 4

KT
KTM
08:21 18.07.2019.

Zamisli samo da doživiš 88 današnjim tempom.Nije se on vruć vode napil.Živio

DU
Deleted user
08:55 18.07.2019.

U cvijetu starosti.Svi ćemo tamo na onaj svijet bili Eccelstone ili ne.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
08:49 18.07.2019.

Da, 👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije