Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječna ljubav

Zaljubljeni kao prvog dana! Ne skidaju ruke jedno s drugoga ni nakon 10 godina braka

Foto: Profimedia
1/13
18.07.2019.
u 08:00

Gisele se 2012. godine našla na Forbesovoj listi najplaćenijih top modela i to na prvom mjestu, a glumila je i u filmovima "Taksi" i "Vrag nosi Pradu".

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija Gisele Bündchen ljubav je pronašla u 41-godišnjem igraču England Patriotsa Tomu Bradyju s kojim je ove godine proslavila 10. godišnjicu braka.

Bivši brazilski top model sa suprugom se trenutačno nalazi na Costa Rici, gdje uživa sa svojom obitelji na odmoru, dok zaljubljene poglede prekrasni par ne može sakriti ni nakon toliko godina.

Foto: imdb

Anđelica "Victoria Secreta", 38-godišnjakinja, s Bradyjem ima dvoje djece, kći Vivian Lake i sina Benjamina. Počeli su se viđati u prosincu 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj i to spojem na slijepo. To se odvilo godinu nakon što je Gisele završila svoju dugogodišnju vezu s glumcem Leonardom DiCaprijem. Razlog je taj što se popularni glumac nije htio još skrasiti.

Tom i Gisele vjenčali su se 2009. godine u Kaliforniji, a samo dva mjeseca poslije imali su slavlje i na Costa Rici, što je jedan od mnogih razloga zašto se tamo često vraćaju. Igrač pola Rico Mansur, surfer Kelly Slater i glumac Josh Hartnett neki su od muškaraca s kojima je imala vezu prije nego što se zaljubila u Bradyja.

Gisele se 2012. godine našla na Forbesovoj listi najplaćenijih top modela i to na prvom mjestu, a glumila je i u filmovima "Taksi" i "Vrag nosi Pradu". Modna inspiracija bila je mnogim poznatima, pa tako i Beyonce koja je u jednom intervjuu priznala da voli njezin stil.

Komentara 3

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:44 18.07.2019.

Pa što.

GU
Gumbar136
13:50 18.07.2019.

pa tko ju valja?muž ili pes,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije