Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI HIT

Čuveni Žigo iz 'Ljubav je na selu' u novom spotu Brkova

Brkovi
Foto: Promo
1/2
01.10.2019.
u 21:30

Prošlo je svega godina dana od izlaska njihovog albuma „Hormon sreće“, no Brkovi se okreću novim pjesama. Prva od njih, proročanska „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, puštena je prije nekoliko dana, a pripadajući videospot već je ulovio više od 160 tisuća pregleda

Zagrebačka punk folk petorka Brkovi objavila je novi singl „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“ čiji videospot je u svega par dana prešao 140 tisuća pregleda.

Prošlo je svega godina dana od izlaska njihovog albuma „Hormon sreće“, no Brkovi se okreću novim pjesama. Prva od njih, proročanska „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, puštena je prije nekoliko dana, a pripadajući videospot već je ulovio više od 160 tisuća pregleda ušavši među prvih 10 na You Tube trendingu.

Spot za „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“ režirao je Šimun Šitum, a glavna uloga pripala je Goranu Žigi, bivšem sudioniku realityja „Ljubav je na selu“.

Pjesmu će Brkovi uživo isprobati 12. listopada u Spaladium Backstageu, novom koncertnom prostoru u Splitu. Kao specijalni gosti nastupiti će Vojko V i Grše, a ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (Tisak Media u CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava...) i online na www.adriaticket.com po cijeni od 60 kn, za ograničen prvi kontigent ulaznica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije