Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Ergić ide u Pariz

Alka Vuica s voljenim u toplije krajeve putuje na doček Nove godine

dame
Foto: Dario Godić
1/5
24.12.2013.
u 20:05

Alka Vuica Novu godinu dočekat će u toplijim krajevima s voljenom osobom, a Ivana Delač Đolo u društvu prijateljice i supruga..

Alka Vuica Novu godinu dočekat će u toplijim krajevima s voljenom osobom, a Ivana Delač Đolo u društvu prijateljice i supruga. Bivša Miss, Rajna Raguž, uvijek se, kaže, trudi Božić provesti u krugu obitlji - mirno i lagano. Za nju je to vrijeme okupljanja cijele obitelji na jednom mjestu. Nova godina je, s druge strane, rezervirana za dečka i prijatelje.

Nina Slamić dočekat će Novu godinu u toplijim krajevima, a pridružit će joj se i Ivana Delač sa suprugom Ivicom.  I za njih je Božić vrijeme koje vole provoditi sa obitelji i raduju se ukrašavanju bora sa svojim mališanima na badnju večer.

Ivana Ergić Božić će provesti tradicionalno kod kuće u Vodicama. Kaže da je njezin najbolji provod za Badnjak kad se okuplja njezina cijela obitelj. Za Novu Godinu putuje sa dečkom Marinom u Pariz, no nije isključena niti romantična Venecija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije