Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koncert za Vukovar otkazan jer nije bilo gledatelja, ali u Hrvatskoj razapinju Dežulovića

08.11.2021. u 09:42

Brojni će se ljutiti što Dežulović brutalno propituje pretvaranje grada Vukovara u grad muzej u kojem se prošlost pokušava zacementirati, ali neće otići u Lisinski kako bi poslušali “Rapsodiju za Vukovar”

Komentara 7

DU
Deleted user
11:44 08.11.2021.

Opet uspoređujemo kruške i jabuke? Ili određujemo ljudima gdje će ići i što će slušati?

DU
Deleted user
20:59 22.11.2021.

Koja katastrofa od članka🥶! Užas!!! Pogotovo nebuloza o javnom pozivu 1991ve da se ide na Vukovar!? Kao da je Ajzenhauer u svibnju 1944 javno pozvao ljude da dođu u Bristol da se ukrcaju na brodove za Normandiju! Drku, ljudi su neki dan u Vukovaru pokazali tebi i onom jadniku od Dežulovića što misle o Vukovaru!

IV
IVRI
12:37 08.11.2021.

BDP doduše korelira s kulturnom politikom ali aludiram na to da naši kulturni pregaoci a napose medijska scena nisu u stanju afirmativno proizvoditi kulturne sadržaje koji bi uzdizali duh nacije. Naši djelatnici na javnoj sceni (ne svi, ali vidi Dežulovića, Tomića i sl.) uglavnom iz pozicije irelevantnih potomaka bivšeg sistema rade upravo suprotno: proizvesti što više zle krvi među narodom. Toga nema ni na Balkanu ni ti u bilo kojoj bivšoj komunističkoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije